Ευχές και χαμόγελα στα Εκπαιδευτήρια Βέροιας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

iev efxes

Οι μέρες των γιορτών συνδυάζονται πάντα με διάθεση προσφοράς και αισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Ακόμη και τώρα που οι οικονομικές συγκυρίες είναι άσχημες για όλους καθένας συνδράμει με όποιο τρόπο μπορεί αρκεί -κάποιες φορές- να υπάρξει κάποια ενθάρρυνση, ένα μικρό άγγιγμα ευαισθητοποίησης!

Στα Εκπαιδευτήρια Βέροιας οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα των εκπαιδευτικών να συνεισφέρουν στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Κάνε -Μία- Ευχή Ελλάδος», ο οποίος αποτελεί παράρτημα του διεθνούς φιλανθρωπικού οργανισμού «Make-A-Wish International» και εκπληρώνει επιθυμίες παιδιών, 3-18 ετών, με σοβαρές, απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Έτσι, συγκέντρωσαν χρήματα και τα προσέφεραν στο πρόγραμμα «ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ», συνεισφέροντας στο φιλανθρωπικό έργο του οργανισμού. Κάθε παιδί πήρε από ένα ή περισσότερα διακοσμητικά αστέρια και όλα μαζί δημιούργησαν μια όμορφη κατασκευή στο πνεύμα των ημερών και στόλισαν την τάξη τους!

Ο εθελοντισμός και η προσφορά είναι αξίες που εμπνέονται στους μαθητές με διάφορες δραστηριότητες και αποσκοπούν στην ολοκλήρωση της προσωπικότητάς τους και τη συνειδητοποίηση του βαθύτερου νοήματος της ζωής!