ΚΚΕ Νάουσας: Ο δήμαρχος ήθελε να χτυπήσει το ταξικό μέτωπο πάλης που χτίζεται στη Νάουσα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΝΑΟΥΣΑ

karampatzos sin typou

Απάντηση στα όσα υποστήριξε ο δήμαρχος Νάουσας σε συνέντευξή του πριν τις γιορτές, έδωσε με ανακοίνωσή της η κομματική οργάνωση του ΚΚΕ στη Νάουσα. Συγκεκριμένα αναφέρει: 

"Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Αυτό εφάρμοσε ο δήμαρχος, στη συνέντευξη που έδωσε, την προηγούμενη εβδομάδα, στον τοπικό τύπο.

Βρέθηκε υπόλογος στην κοινή γνώμη, μετά την απαράδεκτη πράξη του επαιτείας – χορηγίας πετρελαίου για τα σχολεία, από το ίδρυμα Σόρος. Μια πράξη που έθιξε βαθύτατα την τιμή και την αξιοπρέπεια του Ναουσαίικου λαού.

Έτσι, για λόγους αντιπερισπασμού και αποπροσανατολισμού, ανακάλυψε "Κομουνιστικό δάκτυλο" πίσω από τον αγώνα της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Νάουσας.

Δεν πρωτοπυτεί ο δήμαρχος. Το σλόγκαν "για όλα φταίει το ΚΚΕ", έχει βαθιές ρίζες στην προπαγάνδα και την ιδεολογική τρομοκρατία, που ασκεί η άρχουσα τάξη και τα όργανά της. Και αυτό, γιατί η άρχουσα τάξη ξέρει καλά ποιος είναι ο πραγματικός της αντίπαλος.

Δεν είναι τυχαία, λοιπόν η επίθεση του δημάρχου στο ΚΚΕ. Κάποιοι ανησήχησαν, μήπως το περήφανο "έξω οι χορηγοί από τα σχολεία" που έχει πανελλήνια απήχηση βρει και αλλού μιμητές.

Κάποιοι φοβήθηκαν, μήπως εργαζόμενοι και άνεργοι, που πληρώνουν αμέτρητους και δυσβάσταχτους φόρους, συνειδητοποιώντας πως οι αγώνες φέρνουν αποτέλεσμα, ξεσηκωθούν μαζικά και απαιτήσουν από την κυβέρνηση, δωρεάν υγεία και παιδεία για όλους, παροχές δηλαδή που αποτελούν υποχρέωση του κράτους προς τους πολίτες.

Όλοι αυτοί έκριναν, ότι το ταξικό μέτωπο πάλης που χτίζεται στη Νάουσα, είναι επικίνδυνο και πρέπει να χτυπηθεί, να συκοφαντηθεί, να σπάσει.

Αυτό το σκοπό είχε (και) η συνέντευξη του δήμάρχου. Μέχρι και έγγραφα των δήμων Στυλίδας και Πετρούπολης βρήκε (ή του βρήκαν) προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος!

Όσο όμως και αν διαστρεβλώνουν την ξεκάθαρη πολιτική του ΚΚΕ, όσα ψέματα και αν πουν, ο δήμαρχος και οι εντολείς του, δεν μπορούν να κρύψουν τις δικές τους εγκληματικές ευθύνες.

Ο λαός της Νάουσας και όλης της Ελλάδας, γνωρίζει καλά ποιοί ευθύνονται για την φτώχεια και την εξαθλίωση που βιώνει. Γνωρίζει καλά, πως ο μεγάλος ένοχος που του τσακίζει τη ζωή, είναι η πολιτική των κομμάτων που κυβέρνησαν και κυβερνούν, η πολιτική της ΕΕ και του κεφαλαίου. Αυτήν την πολιτική, την υπηρέτησε και την υπηρετεί πιστά η δημοτική αρχή της Νάουσας".