Θα ανεβάσει την ψυχολογία μας ο Ιωσήφ Ιωσηφίδηςκαι η «Ψυχολογία Συριανού Συζύγου»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΘΕΑΤΡΟ

Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου, η θεατρική ομάδα GAFF έρχεται  να γιορτάσει την επιτυχημένη πορεία της παράστασης ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΥΡΙΑΝΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ, του Εμμανουήλ Ροΐδη, στον τόπο από όπου ξεκίνησε πριν δύο χρόνια.

Έπειτα από την  δίχρονη παρουσία σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας, αλλά και μεγάλης περιοδείας σε όλη την Ελλάδα ο συμπατριώτης μας Ιωσήφ Ιωσηφίδης και η γνωστή ηθοποιός Ειρήνη Μουρελάτου θα μας προσφέρουν και πάλι άφθονο γέλιο σε δύο επετειακές παραστάσεις σε συνεργασία με τον Σύλλογο Θεάτρου και Πολιτισμού «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» στο Δημοτικό Θέατρο το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 20:30.

Η σκηνοθεσία είναι της Σοφίας Καραγιάννη, ενώ τη μουσική έγραψε ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης.
Δύναται ένας ορκισμένος ανεξάρτητος άντρας να απαλλαγεί από την κατάστασιν ερωτευμένου; Πώς διατηρείται ζωντανόν το πάθος; Είναι ο γάμος ο τάφος του έρωτος; Μία φιλόστοργος σύζυγος μπορεί να προσφέρει στιγμάς υπερτάτης ηδυπαθείας; Τις απαντήσεις στα ερωτήματα δίνει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Εμμανουήλ Ροΐδης.
Προσοχή: Το δηκτικότατο χιούμορ του συγγραφέα μπορεί να αναθεωρήσει τις απόψεις σας για τον έρωτα και το γάμο.

Τιμές εισιτηρίων: κανονικό 8€, ανέργων-μαθητικό 5€, προπώληση 12€ τα ΔΥΟ άτομα. Προπώληση εισιτηρίων: καφέ CITY και ΣΕΙΡΙΟΣ και στο λογιστικό γραφείο του Ιωάννη Ιωσηφίδη (Κ. Δημητριάδη 12).