Πρωτοκλασάτες χτυπητές απουσίες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

apologismos veria6

Τρεις ήταν οι χτυπητές απουσίες από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής στον απολογισμό της Δημάρχου για το έτος 2012, αν και στην ουσία ήταν ένας συνολικός απολογισμός έργου. Ήταν οι τρεις πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του δήμου. Οι Γιώργος Μιχαηλίδης και Γιώργος Κάκαρης δεν εμφανίστηκαν καθόλου στην αίθουσα ενώ ο Παύλος Παυλίδης ήταν στο ξεκίνημα και αποχώρησε πολύ νωρίς, πριν ολοκληρώσει η δήμαρχος την ομιλία της.

Ο πρώτος δεν έκρυψε την δυσφορία του στην τακτική που ακολούθησε η δήμαρχος στην συζήτηση των δημοτικών φόρων. Ο Κάκαρης δεν ήταν στο στενό περιβάλλον της δημάρχου και δεν πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία κόντρα με την κ. Ουσουλτζόγλου στο Δημοτικό Συμβούλιο, αποκαλώντας μάλιστα την δήμαρχο ψεύτρα. Όσον αφορά τον Παυλίδη, δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του σε σημεία του απολογισμού κι έφυγε όταν η δήμαρχος παρουσίαζε τις διαπραγματεύσεις της για το επενδυτικό δάνειο. "Ποιο επενδυτικό δάνειο; Θα έβγαινε σήμερα η δόση για το δάνειο ή θα φεσώναμε τον δήμο;" σχολίασε αργότερα.

Επίσης, ιδιαίτερα ενοχλημένοι είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι που βρέθηκαν κατηγορούμενοι στην υπόθεση της καντίνας, χρεώνοντας την παραπομπή τους στην δήμαρχο.