Επιστροφή με τριάρα για τη Νάουσα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

naousa

Με εντυπωσιακή τριάρα επί του Αμπελωνιακού επέστρεψε από τα ρεπό στις νίκες η Νάουσα. Η ομάδα του Βασίλης Αργυρίου, πήρε μια άνετη νίκη και θα προσπαθήσει να ανακάμψει για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Νάουσα έψαξε από νωρίς το γκολ και στο 19' έχασε μεγάλη ευκαιρία με Συμπεθέρη και Μπενίσκο. Στο 31' όμως οι Ναουσαίοι έφτασαν στο γκολ. Στο 31' η Νάουσα κέρδισε πέναλτι με τον Συμπεθέρη και ο Μουσικάκης με εύστοχο χτύπημα έγραχε το 1-0, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, η Νάουσα αναζήτησε ένα δεύτερο τέρμα. Στο 48 κεφαλιά του Μπενίσκου στο 48' αποκρούστηκε στη γραμμή. Το 2-0 σημειώθηκε στο 70'. Ο Μπενίσκος με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έθεσε τις βάσεις για την νίκη της ομάδας του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Συμπεθέρης, στο 80ο λεπτό, με πλασέ μέσα στην μεγάλη περιοχή.

Νάουσα: Κύρου, Πέικος, Μουσικάκης, Περηφανόπουλος, Αργυρίου, Κεφαλάς, Αβραμόπουλος, Μπενίσκος, Γασπαράτος, Συμπεθέρης, Παπατάνος. Επίσης αγωνίστηκαν: Βλαχοδήμος, Παπαδής, Τασιώνας.

Αμπελωνιακός: Παπαδόπουλος, Ρόκα, Τζιαρτζιάνης, Μαυρίδης, Κομισόπουλος, Πασχαλίδης, Μπίκος, Φλέγγας, Χατζούλης, Παπανδρέου, Κακαβίτσης. Επίσης αγωνίστηκαν: Αλεξανδρής, Γκαμπέτας, Μούργκας.