"Χριστούγεννα στην πόλη" από το Ωδείο Φίλιππος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΜΟΥΣΙΚΗ

 odeio christm

Για τα "Χριστούγεννα στην πόλη", όχι μόνο της Βέροιας αλλά και άλλων πόλεων προετοιμάζονται τα μουσικά σύνολα και οι χορωδίες του Ωδείου Φίλιππος για ένα πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες. Κλασική μουσική και Jazz Χριστουγεννιάτικα κάλαντα θα ενωθούν με τις ουράνιες φωνές των παιδιών, σκορπίζοντας την αγάπη και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Σάββατο 7, Μελίκη Ημαθίας: "Θα φέρει φέτος δώρα ο Αη-Βασίλης;" Μια μουσικοθεατρική παράσταση της Εύας Ιεροπούλου με τους Family Sound Machine.

Κυριακή 8, Αλεξάνδρεια Ημαθίας: "Θα φέρει φέτος δώρα ο Αη-Βασίλης;" Μια μουσικοθεατρική παράσταση της Εύας Ιεροπούλου με τους Family Sound Machine.

Τρίτη 10, Πεζόδρομος-Προφήτη Ηλία, 7.30 μμ, Χριστουγεννιάτικο παζάρι της "Πρωτοβουλίας για το παιδί": Jazz Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα καθώς και μεγάλες Jazz επιτυχίες από το κουαρτέτο του Ωδείου. Ερμηνεύει η Νίκη Μπραβάκη

Τετάρτη 11, Μικρό θέατρο του Ωδείου, 8.30 μμ: Ρεσιτάλ κιθάρας του Θεόφιλου Μπίκου, τελειόφοιτου μαθητή της τάξης του Κώστα Μπραβάκη.

Σάββατο 14, Μικρό θέατρο του Ωδείου, διπλή παράσταση, 5.30 μμ και 7.00 μμ: "Θα φέρει φέτος δώρα ο Αη-Βασίλης;" Μια μουσικοθεατρική παράσταση της Εύας Ιεροπούλου με τους Family Sound Machine.

Κυριακή 15, κιν/φος "Σταρ", 12.00 το μεσημέρι: Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Ωδείου με την παιδική, νεανική και τη χορωδία καθηγητών και επιλεγμένων μελών. Διευθύνουν αντίστοιχα η Όλια Λαβασίδου, η Νεφέλη Μπραβάκη και ο Κώστας Μπραβάκης. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο "Πρωτοβουλία για το παιδί". Είσοδος 3 ευρώ.

Δευτέρα 16, Μικρό θέατρο του Ωδείου, 8.00μμ: Μαθητική συναυλία των τάξεων της Όλιας Λαβασίδου και Μαρίνας Γκοργκάτζε.

Τρίτη 17, Μικρό θέατρο του Ωδείου: 8.00μμ: Μαθητική συναυλία των τάξεων της Νατέλας Ιτσουαίτζε και Εύας Ιεροπούλου.

Τετάρτη 18, Μικρό θέατρο του Ωδείου, 8.30: Οι μικροί κιθαρίστες παίζουν μουσική, ζωγραφίζουν και γράφουν ιστορίες εμπνευσμένοι από τις μελωδίες της μεθόδου κιθάρας για μικρούς και πολύ μικρούς μαθητές, του Κώστα Μπραβάκη.

Πέμπτη 19, Πεζόδρομος-Προφήτη Ηλία, 7.00 μμ: Jazz Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα καθώς και μεγάλες Jazz επιτυχίες από το κουαρτέτο του Ωδείου. Ερμηνεύει η Νίκη Μπραβάκη.
Διοργάνωση: Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας.

Σάββατο 21, Μικρό θέατρο του Ωδείου, διπλή παράσταση, 5.30 και 7.00: "Θα φέρει φέτος δώρα ο Αη-Βασίλης;" Μια μουσικοθεατρική παράσταση της Εύας Ιεροπούλου με τους Family Sound Machine.
Σάββατο 21,Μικρό θέατρο του Ωδείου, 8.0 μμ: Μαθητική συναυλία της τάξης της Νεφέλης Μπραβάκη.

Κυριακή 22, Πεζόδρομος-Προφήτη Ηλία, 7.00 μμ: Συναυλία με τις χορωδίες του Ωδείου.
Διοργάνωση: Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας.

Δευτέρα 23: Μικρό θέατρο του Ωδείου, 6.00 μμ και 7.00μμ: Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τα τμήματα Μουσικής Προπαιδείας της Εύας Ιεροπούλου.

Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26: Αθήνα, Γκάζι -Τεχνόπολις, 12.00 το μεσημέρι: "Θα φέρει φέτος δώρα ο Αη-Βασίλης;" Μια μουσικοθεατρική παράσταση της Εύας Ιεροπούλου με τους Family Sound Machine.