Ένα γκολ ήταν αρκετό για το Μακροχώρι

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

makroxori rigas2

Ένα τέρμα ήταν αρκετό στο Μακροχώρι να φτάσει στη νίκη. Στις αρχές της επανάληψης έκαμψε την αντίσταση του ψυχωμένου Ρήγα Φεραίου και πήρε τη νίκη με 1-0.

Το πρώτο μέρος το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, όχι γιατί δεν προσπάθησαν οι παίκτες, αλλά γιατί ο αγωνιστικός χώρος ήταν χάλια από την βροχόπτωση. Το Μακροχώρι μπήκε πιο επιθετικά και στο 4' καλό σουτ του Ελευθεριάδη πέρασε λίγο άουτ. Στο 21' ο Ηλιάδης έβαλε την προβολή στο ύψος της μικρής περιοχής, μετά από σέντρα, αλλά ο τερματοφύλακας του Ρήγα εξουδετέρωσε.

Στο 27' σουτ του Γεωργίου από κοντά, απέκρουσε ο τερματοφύλακας όπως είχε κάνει νωρίτερα και σε σουτ του Σαρηγιαννίδη έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος, το Μακροχώρι ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς. Στο 53' ο Ελευθεριάδης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0, μετά από γύρισμα Αντώνη Ηλιάδη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν. Στο 55’ ο Γκίκας έκανε το σουτ αλλά ο Σταματέλος μπλόκαρε. Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε. Ο Ρήγας είχαμε μια καλή στιγμή στο 81’ όταν ο Ζατσάι βγήκε στην αντεπίθεση γύρισε στον Κουβελά αλλά ο Σταματέλος απόκρουσε. Στο 92΄ ο Καφές εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Τσακαλίδη αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κεφαλά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κετεσίδης (Σερρών) ΒΟΗΘΟΙ: Κρυωνάς, Αναστασιάδης (Σερρών)

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Σταματέλος, Συμεωνίδης (75΄ Μάλτος), Ηλιάδης Γ., Σαλέπης, Γεωργίου, Ελευθεριάδης (69΄ Τσακαλίδης Τ.), Πιέτρα, Καφές, Μαυριδόγλου (63΄ Τζεϊρανίδης), Ηλιάδης Α., Σαρηγιαννίδης

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Κόκας, Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσιος, Μπλέτσας (62΄ Μπίκας), Χατζής, Τσουκάλης, Κουβελάς, Ζατσάι, Γκίκα