Την Σχολή Μετεκπαίδευσης Αστυνομίας, επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας στο Πανόραμα Βέροιας, πραγματοποίησε χθες (29-11-2013) το πρωί, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, κ. Σωτήριος Ρίζος.

Τον κ. Ρίζο υποδέχτηκε ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας, όπου τον ενημέρωσε για την εκπαιδευτική δραστηριότητά, την προοπτική, τους στόχους και την προγραμματισμένη μελλοντική εκπαιδευτική δράση του Κέντρου. Παράλληλα τον ενημέρωσε για  τη διεθνή αστυνομική συνεργασία που έχει αναπτύξει η Σχολή αναφορικά με την κατάρτιση, επιμόρφωση και μετεκπαίδευση.

Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Σχολής, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αρτιότητα και πληρότητα τους.

Σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στους  εκπαιδευόμενους αστυνομικούς, καθώς και στο μόνιμο προσωπικό του Εκπαιδευτικού Κέντρου, ο κ. Ρίζος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την εκτεταμένη και άρτια ξενάγησή του στο Κέντρο και ακολούθως ο Διοικητής της Σχολής παρέδωσε σε αυτόν αναμνηστικό δώρο και σχετικό πληροφοριακό υλικό για την δραστηριότητα της Σχολής.