Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού: Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Αστέρια, Πουλιά, Οδηγοί, Μ. Οδηγοί και Στελέχη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Νάουσας πραγματοποίησαν εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013.
Επισκέφτηκαν το Μουσείου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού "Ειρήνη Καλλιγά" και θαύμασαν τις συλλογές του, μέσα από τις οποίες ξεδιπλώνεται όλη η ιστορία του Οδηγισμού. Η συγκίνηση μεγάλωσε όταν βρέθηκαν μπροστά σε ένα λεύκωμα του Τοπικού Τμήματος Νάουσας, το οποίο εκτίθεται στο μουσείο, με χρονολογία το 1969!
Στη συνέχεια, μια μεγάλη βόλτα για καφέ, φαγητό και οδηγικά παιχνίδια στον πολυχώρο Cosmos, χαλάρωσε και διασκέδασε τους εκδρομείς. Με το κέφι και  τη ζωντάνια τους ξεσήκωσαν και τους υπόλοιπους επισκέπτες του χώρου, και μοιράστηκαν μαζί τους αξέχαστες στιγμές. Στην συνέχεια, απόλαυσαν σε 3D προβολή,  την αγαπημένη από μικρούς και μεγάλους ταινία "free birds", αφιερωμένη στη φιλία, την αφοσίωση και ιδέα του πάνω από όλα να κάνεις το σωστό.

Απογευματινό με διαγωνισμό μακαρονάδας και ζωντανή μουσική

Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013, το Τοπικό Συμβούλιο Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Νάουσας, οργανώνει απογευματινό για τα μέλη και τις φίλες του. Θα γίνει διαγωνισμός μακαρονάδας για την ανάδειξη της πιο γευστικής συνταγής ενώ οι κυρίες που θα παραβρεθούν θα απολαύσουν την μακαρονάδα της αρεσκείας τους μέσα από μια σειρά διαφορετικών προτάσεων γεύσης, υπό την συνοδεία ζωντανής μουσικής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6:30μ.μ. στο εστιατόριο "Σπονδή".