Τα γέλια Τσαβδαρίδη, η απάντηση της Χαρούλας και η αιχμή Τσιούντα

ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΟ

tsavdaridis gelia

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, στην συζήτηση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος. Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, πήρε μπροστά του το προεκλογικό φυλλάδιο της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου, το οποίο μέσα στην κρίση υποσχόταν...λαγούς με πετραχήλια, και μέσα σε γέλια άσκησε κριτική λέγοντας ότι καμιά από τις υποσχέσεις δεν υλοποιήθηκε, ότι τελείωσαν τα ψέμματα και ότι η σημερινή διοίκηση πρέπει να πάει σπίτι της. Αυτά είπε ο κ. Τσαβδαρίδης και δήλωσε ότι λόγω υποχρεώσεων έπρεπε να φύγει.

"Καπνούς" από τα αυτιά έβγαλε η δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου βλέποντας τον κ. Τσαβδαρίδη να ξεκαρδίζεται διαβάζοντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και να φεύγει. "Να μην φύγει ο κ. Τσαβδαρίδης" φώναξε αλλά ήδη ο βουλευτής μάζευε τα πράγματά του. "Οι βουλευτές είναι οι μόνοι άνθρωποι σε αυτή την χώρα που χαμογελάνε" τόνισε η κ. Ουσουλτζόγλου επιστρέφοντας την βολή.

Στην βολή της κ. Ουσουλτζόγλου απάντησε ο κ. Τσιούντας, ο οποίος δεν διαφώνησε επί της ουσίας με τον ισχυρισμό της δημάρχου, αλλά πρόσθεσε ότι βουλευτές "προσκύνησε" η σημερινή δήμαρχος για να λάβει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ.