Αεράτο πέρασμα του Μακροχωρίου από τη Νεοκαισάρεια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

makroxori xalkida1

Εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα του Μακροχωρίου από την Νεοκαισάρεια. Οι Ημαθιώτες επικράτησαν στο ντέρμπι της ημέρας με 0-3 του τοπικού Αχιλλέα και έμειναν μόνοι στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλλη αιφνιδίασε τον αντίπαλο. Μπήκε με αέρα στο παιχνίδι και στο 20' κέρδισε πέναλτι με τον Αντώνη Ηλιάδη και έγραψε το 0-1 με τον Δημήτρη Καφέ που εκτέλεσε εύστοχα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Παμλίδη που βγήκε μόνος απέναντι στον Σταματέλο αλλά ο τερματοφύλακας της Μακροχωρίτικης ομάδας απόκρουσε.

Στις αρχές του β' μέρους το Μακροχώρι σημείωσε το 0-2 κι έβαλε τις βάσεις της νίκης. Ο Πιέτρα έβγαλε μόνο του τον Αντώνη Ηλιάδη και αυτός πλάσαρε εύστοχα τον Σακελαρίδη. Στο 70' οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ και μετέτρεψαν το ντέρμπι σε παράσταση για έναν ρόλο.Ο Καφές εκμεταλλεύτηκε λάθος εκτίμηση του Σακελλαρίδης που προσπάθησε να διώξει την μπάλα προς τον Δερμίση και με εύκολο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των φιλοξενουμένων.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Σακελλαρίδης, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσακιράκης, Μακράκης, Μπαγγέας, Παυλίδης, Νάκας, Παμλίδης

ΕΝΩΣΗ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ: Σταματέλος, Συμεωνίδης, Σαρηγιαννίδης, Ηλιάδης Γρ., Σαλέπης, Πιέτρα, Γεωργίου, Καφές, Μαυριδόγλου, Ελευθεριάδης, Ηλιάδης Αντ.