Προηγήθηκαν δυο φορές τα Λευκάδια αλλά δεν κέρδισαν

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

lefkadia lamia

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι των Λευκαδίων στο Βελεστίνο κόντρα στον τοπικό Ρήγα. Οι Ημαθιώτες προηγήθηκαν δυο φορές αλλά ισάριθμες φορές ισοφαρίστηκαν και έφυγαν με την ισοπαλία.

Αγωνιστικά, τα Λευκάδια δημιούργησαν την πρώτη απειλή, μόλις στο 5', όταν φάουλ του Ζαρογιάννη έδιωξε κόρνερ ο Κεφαλάς. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα. Στο 11' ο Κουβελάς έφυγε στην αντεπίθεση, ξεπέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να απειλήσει και στο 15' καρφωτή κεφαλιά του Κόκκα έδιωξε πάνω στην γραμμή η άμυνα των Λευκαδίων. Στην συνέχια της φάσης νέα κεφαλιά του Κουβελά μετά από σέντρα του Γκίκα, έδιωξε δύσκολα τη μπάλα ο Παπαδόπουλος. Στο 43' ο Κουβέλας μπήκε από αριστερά, το σουτ του όμως αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Παπαδόπουλο.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα, τα Λευκάδια άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις. Ο Λαμπριανίδης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση και είχαν δοκάρι μετά από δυνατό σουτ του Γκίκα στο 53'. Στο 62' όμως έφτασαν στο 1-1. Ο Σπαθής εκτέλεσε φάουλ και ο Βουραζέρης με κεφαλιά σκόραρε για τον Ρήγα.

Πριν χαρούν την ισοφάριση οι γηπεδούχοι, τα Λευκάδια ξαναχτύπησαν. Στο 65' με κεφαλιά ο Έξαρχος έγραψε το 1-2, μετά από σέντρα του Κόλα.
Ο Ρήγας προσπάθησε εκ νέου για την ισοφάριση και στο 76' είχαμε το 2-2. Ο Μιχολίτσης εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Βουραζέρη στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ έγραψε το 2-2. Στις καθυστερήσεις ο Ρήγας είχε άλλη μια καλή φάση. Ο Μπλέτσας έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

ΡΗΓΑΣ: Κεφαλάς, Γουτούλης (72' Μπλέτσας), Βουραζέρης, Σπαθής, Κόκας, Αλεξίου, Μπίκας, Γκίκα (72' Μπακάλης), Κουβελάς, Ζατσάι, Μιχολίτσης (83' Γούτσος).

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Παπαδόπουλος, Καρατάσιος (46' Μουρατίδης, 87' λ.τρ. Κοκόλης), Κόλα (75' Γιαουτζής), Μπρέγκου, Πρ. Μισαηλίδης, Πίτος, Ζαρογιάννης, Λαμπριανίδης, Π. Μισαηλίδης, Έξαρχος, Δημητριάδης.