Βέροια: Δημιουργία ομάδας αυτοβοήθειας οικογενειών με ψυχικά προβλήματα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ

aftovoithia

Η σύσταση ομάδας αυτοβοήθειας οικογενειών με ψυχικά προβλήματα επιχειρείται στην Βέροια. Στο κάλεσμα που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:

"Καλούμε Εσάς, που στην οικογένειά σας έχετε άτομο με ψυχικό πρόβλημα, να επικοινωνήσετε μαζί μας με σκοπό να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑΣ.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να γνωριστούμε, να μιλήσουμε, να μοιραστούμε σκέψεις και επιθυμίες, να ακούσουμε τα ΘΕΛΩ των παιδιών μας και να τα βοηθήσουμε, έτσι ώστε η διαφορετικότητά τους να μην τα οδηγεί στην απομόνωση, στον αποκλεισμό από δράσεις και εκδηλώσεις που συμβαίνουν στην κοινωνία μας.

Ελάτε να συντάξουμε τις δυνάμεις μας και να πορευτούμε ΜΑΖΙ! Να βοηθήσουμε τα παιδιά μας, τους δικούς μας αλλά και τον συνάνθρωπό μας με ψυχικά προβλήματα, να παραμείνει ενεργός πολίτης !

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ.

Οι Ομάδες Αυτοβοήθειας θα στηριχθούν από τον ΚοιΣΠΕ Βέροιας «ΔΕΣΜΟΣ», στη διασύνδεση της κοινωνικής ενσωμάτωσης και μελλοντικής επαγγελματικής επανένταξης των χρηστών υπηρεσιών ψυχικής υγείας με ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6973738544".