Τα νέα της Πατρίδας

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

football

Στα πλαίσια της 8ης Αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας διεξήχθη το ντέρμπι κορυφής μεταξύ των ομάδων Λιανοβέργι - Πατρίδα με νικητή την ομάδα του Λιανοβεργίου με 2-1. Σ ένα μέτριο παιχνίδι το οποίο παρακολούθησαν 200 περίπου φίλαθλοι , το αποτέλεσμα άφησε ικανοποιημένους μόνο τους γηπεδούχους, οι οποίοι κέρδισαν το παιχνίδι μ ένα αυστηρό πέναλτι που καταλόγισε ο έμπειρος διαιτητής Καραντώνης ο οποίος ξεγελάστηκε από τη βουτιά του παίκτη του Λιανοβεργίου. Η ομάδα της Πατρίδας ζήτησε πέναλτι στο 90' σε χέρι αμυντικού της ομάδας του Λιανοβεργίου , αλλά ο διαιτητής διέταξε τη συνέχιση του παιχνιδιού. Βάση των ευκαιριών ,το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο. Οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση της Πατρίδας ευχαριστούν τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση του Λιανοβεργίου για την άψογη φιλοξενία τους .

Διαιτητές: Καραντώνης, Τριανταφυλλίδης, Καραίσκος

Σκόρερ: 1-0 στο 31΄ ο Πλέσκας, 2-0 στο 80' ο Τσογιάννης, 2-1 στο 89' ο Μπουρουτζίκας

Διαιτητές:Καραντώνης,Τριανταφυλλίδης,Καραίσκος

ΔΟΞΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ: Ματσούκης, ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΠΑΤΣΑΣ, Τσογιάννης, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Ματσούκας, Βαβλης (στο 61 ο Γελαδάρης), ΙΩΑΝΝΟΥ, Ουζούνης (στο 71 ο Μανένης), ΠΛΕΣΚΑΣ, Ξανθόπουλος (στο 88 ο Σαπουντζής).

Α.Σ ΠΑΤΡΙΔΑΣ: Κουπίδης, Παπαδόπουλος, Απαζίδης, Κώτελης, Σιδηρόπουλος, ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ, Ορφανίδης, Τσιρέλας (στο 79 Μπουρουτζήκας), ΛΑΣΚΑΡΟΓΛΟΥ, Τριανταφυλλίδης ( στο 60 ο Σοτι), ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ( στο 79 ο Τσαουσίδης).