Αγροτικός σύλλογος γεωργών στην Βέροια

ΑΓΡΟΤΙΚΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ

agrotis

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας ανακοίνωσε τα εξής: "Οι δύσκολες συνθήκες έτσι όπως αυτές διαμορφώνονται στον αγροτικό χώρο. Η ανάγκη να εκφραστούμε ενιαία σαν κλάδος διεκδικώντας όπως ταιριάζει σε μας τους αγρότες , αλλά και προτείνοντας λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του συνόλου. Συμπαραστάτες και αρωγοί στην προσπάθεια που κάνει ο κάθε αγρότης , ο κάθε πολίτης για ένα καλύτερο αύριο. Μας οδήγησαν στην σύσταση και την δημιουργία Ενός Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου στον Δήμο Βέροιας. (ν. 4015/2012).

Πιστεύουμε σε μια καλύτερη προοπτική για τον αγροτικό κόσμο από τον οποίο ζητάμε την καθολική του συμμετοχή σ αυτήν την προσπάθεια. Πιστεύουμε ότι ο Αγροτικός τομέας μπορεί να δώσει την λύση στην κρίση που μαστίζει την χώρα. Πιστεύουμε ότι μέσα από την διαδικασία της Ενιαίας και Ανεξάρτητης Οργάνωσης που δημιουργήσαμε θα προκύψουν οι αναγκαίες και ικανές συνθήκες που όλοι προσδοκούμε ότι θα φέρουν την άνοιξη στο Αγροτικό Κίνημα .

Καλούμε ολους τους Αγρότες του Δήμου Βέροιας να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια να συμπαραταχθούν και να αγωνιστούν μαζί μας, για το κοινό καλό. Τις επόμενες ημέρες κλιμάκιο του Συλλόγου θα επισκεφθεί όλα τα χωριά του Δήμου Βεροιας για να συζητήσει τα προβλήματα που έχουν προκύψει στον αγροτικό χώρο καθώς και τα θέματα της Οργάνωσης του".