Απάντηση Παυλίδη σε Παπαγιάννη για το γήπεδο Μακροχωρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

pavlidis pavlos

Απάντηση στα όσα υποστήριξε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Παπαγιάννης, για προβλήματα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Μακροχώριου, εξέδωσε ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας Παύλος Παυλίδης. Στην απάντηση αναφέρει: 

"Σε επίσκεψη υποψηφίου Δημάρχου σε αθλητικούς χώρους του γηπέδου Μακροχωρίου διαπιστώθηκαν κενά, ελλείψεις, υγρασία και μούχλα. Του υποδείχθηκαν τα προβλήματα από ενδιαφερόμενους που τον κάλεσαν.

Δόθηκαν οι απαραίτητες ευχές, έγιναν και οι υποδείξεις και τώρα... όλα καλά. Αποστολή εξετελεσθει. Όλοι εμείς εδώ στο ΚΑΠΑ που εργαζόμαστε για να κρατήσουμε τον αθλητισμό (όλα τα αθλήματα) σε κάποιο επίπεδο, αυτό περιμέναμε για να ενεργήσουμε. Να παρατήσει ο υποψήφιος τα δικηγορικά γραφεία τα γυαλιστερά και να έρθει να μας ζητήσει να δείξουμε «δέουσα σπουδή και σοβαρότητα» για να κάνουμε κάτι.

Κι άντε ο κύριος νομίζει ότι έτσι λύνονται τα προβλήματα ή δεν γνωρίζει γιατί δεν έχει κάνει ούτε Δημοτικός Σύμβουλος, ούτε έχει επαφές με την πόλη επί χρόνια, ούτε γνωρίζει από γήπεδα και δεν γνωρίζει και πως λειτουργεί το δημόσιο σήμερα. Οι άλλοι πως μπορούν και παραβλέπουν και ξεχνάν; Γιατί ενώ συνομιλούν τόσα χρόνια ξαφνικά αντιπολιτεύονται; Πόσο εκτός τόπου ακούγεται μια τέτοια απειλή που λέει ότι θα σε καταγγείλω ή θα φέρω τον τάδε και θα δείτε ; Τι νοοτροπία είναι αυτή που κερδίζει έτσι ; Και πόσο τυχερός είναι ένας υποψήφιος όταν έχει τέτοιους συνεργάτες;

Ο κύριος υποψήφιος μπορεί να συμπαρισταται στα προβλήματα, αλλά δεν είναι άδικο άραγε να ακυρώνει τις προσπάθειες που έγιναν σε όλα τα άλλα γήπεδα, όπου τα αγόρασαν μόνες τους οι ομάδες ή προχώρησαν μόνοι τους σε εργασίες μοιράζοντας από κοινού τα προβλήματα τους με τον Δήμο και επιλύοντας τα;

Να είστε σίγουρος κύριε ότι εμείς που μεγαλώσαμε με τον Αθλητισμό και στα γήπεδα, έχουμε την θέληση να κάνουμε πολλά γι αυτό που αγαπάμε. Και υποφέρουμε περισσότερο από όλους όταν δεν μπορούμε. Δεν χρειαζόταν να έρθουμε στην πολιτική για να το νοιώσουμε αυτό. Είναι πολλές οι φορές που ευχόμαστε να ήμασταν νωρίτερα στην πολιτική και όχι τώρα. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου ότι εκεί που είμαι ξοδεύονταν 1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο παραπάνω. Και πόσα θα μπορούσαν να γίνουν! Όμως η πραγματικότητα είναι άλλη. Γι αυτό σταματήστε να στρέφετε αλλού τον κόσμο. Αλλιώς υποδειξτε και λύσεις. Σταματήστε λοιπόν να δίνετε ψεύτικες ελπίδες. Φτάνει!!!! Δεν αξίζει αυτό στον κόσμο άλλο. Οι επισκέψεις δεν λύνουν τα προβλήματα.

Εύχομαι με 15.000 ευρώ ετησίως που έχει ο προϋπολογισμός για όλες τις υποδομές στον αθλητισμό και όλα τα αθλήματα, ο υποψήφιος να κάνει περισσότερα.

Εύχομαι κι εγώ με την σειρά μου σε όλους αυτούς που γνωρίζουν για τα καρεκλάκια στις εξέδρες, για την συντήρηση του χλοοτάπητα, τα μπεκάκια, τον γεωπόνο, τα λιπάσματα και την μελέτη για τις τουαλέτες να μην υποτιμούν τα πρόσωπα και να μην γυρνάν την πλάτη στην αλήθεια.

Επίσης εύχομαι στον υποψήφιο πολιτικό να αφήσει την πολιτική μακριά από τον αθλητισμό. Όπως γινόταν μέχρι τώρα άλλωστε. Γιατί αλλιώς δείχνει ότι δεν τον αγαπά".