Νίκες για Ζαφειράκη

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

basketball

Με εύκολες νίκες συνέχισαν το Σαββατοκύριακο οι ομάδες μπάσκετ ανδρών και παίδων του Ζαφειράκη. Η ανδρική ομάδα πέρασε από το Κιλκίς με σκορ 74 - 56, μένοντας έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 4 νίκες και μία ήττα. Το παιχνίδι ήταν από αυτά που η νίκη είναι μονόδρομος και παρά τις απουσίες για διάφορους λόγους των Ιωσηφίδη , Γκανά , Χειμαριού και Μυλωνά , η ομάδα ανταποκρίθηκε στις δυσκολίες και πέτυχε την άνετη νίκη. Στα ευχάριστα του παιχνιδιού η συμμέτοχη των μικρών Χρυσανθάκη , Τούφα , Λιόλιου και Ψαρά , που πέρνουν σε κάθε παιχνίδι περισσότερο χρόνο συμμετοχής και βοηθούν την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της.

Σύνθεση Βάιγκαντ 14, Τούφας 6 (1) , Μουρατίδης 16 (3) , Ζιάννης 2 , Χρυσανθάκης , Ιατρού 8 , Λιόλιος 4 , Σκουλαριώτης 15 , Σιδηρόπουλος 6 , Ψαράς , Μίλης 3 , Μυλωνάς.
Το επόμενο Σάββατο η ομάδα υποδέχεται στο κλειστό της Νάουσας στις 6 η ώρα την ομάδα του Βατανιακού.
Η παιδική ομάδα συνέχισε την πορεία της με μια ακόμη εύκολη νίκη απέναντι στην ομάδα του ΄Ασπρου με σκορ 91 - 17.Την επόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει στην Βέροια την ομάδα του Φιλίππου παιχνίδι που θα αποτελέσει ουσιαστικά βαρόμετρο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.