Έμφραγμα στις καθυστερήσεις για τη Νάουσα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

neokaisareia naousa1

Στις καθυστερήσεις, λίγα δευτερολέπτα πριν την λήξη, ισοφαρίστηκε στην Αγιά η Νάουσα και άφησε δυο βαθμούς. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με ο-2 και όλα έδειχναν ότι θα επέστρεφε στη Νάουσα με τους τρεις βαθμούς. Δυστυχώς, λίγο πριν το φινάλε δέχθηκε την ισοφάριση.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και ευτύχησαν να μπουν σε θέση οδηγού, μόλις στο 3΄, όταν ο Συμπεθέρης, από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων με σουτ σημείωσε το 1-0.

Το σύνολο του κ. Αντωνίου ήθελε μία άμεση απάντηση, αλλά η κεφαλιά του Πολύζου (15΄) έπειτα από κόρνερ, πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σισμέρη. Δέκα λεπτά αργότερα, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λώττα πέρασε ελάχιστα άουτ. Αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φέρουν στα ίσα το σκορ, ο Μπενίσκος στο 31΄ με σουτ εξασφάλισε στη Νάουσα ένα «μαξιλαράκι» δύο τερμάτων. Στο 35΄ σημειώθηκε η τελευταία καλή φάση για το πρώτο μισό, αφού το φάουλ του Τσιανάκα, πέρασε ελάχιστα εκτός από την εστία.

Ο προπονητής των γηπεδούχων ήθελε να αλλάξει άρδην την εικόνα της ομάδας του κι για αυτό το λόγο αποφάσισε να περάσει στον αγώνα τον Βαλαώρα για να δημιουργήσει ρήγματα. Η αλήθεια είναι πως τα κατάφερε αμέσως, όταν στο 52΄ ο νεαρός άσος με σουτ, έβαλε ξανά τον Δωτιέα σε διεκδίκηση αποτελέσματος. Οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν για την ισοφάριση, αφού η εικόνα τους, ήταν αρκετά καλή, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες, μέχρι το 94΄ όπου ο Λώττας με πέναλτι «έγραψε» το τελικό 2-2.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής με τους επόπτες στη φάση του πέναλτι, δεν ήξεραν τι έπρεπε να δώσουν, αφού αρχικά δόθηκε άουτ και έπειτα άλλαξε η απόφαση τους κι έδειξαν την «άσπρη βούλα».

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε την εκπληκτική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, αφού περίπου 1.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν το ματς που είχε τέσσερα τέρματα.

Δωτιέας Αγιάς (Αντωνίου): Μάλτζαρης, Τσιλούλης (70΄ Ζυμπούλης), Γούτος (40΄ Βαλαώρας), Τσιανάκας, Πολύζος, Λώττας, Τσατσαλίδης, Τακούλας, Τσιρογιάννης, Τζόλας, Κατσίκης.

Νάουσα (Αργυρίου): Σιμσέρης, Παπατάνος, Αργυρίου Γρ, Πέικος, Μουσικάκης, Πούπης, Συμπεθέρης, Κεφαλάς, Μπενίσκος, Γασπαράτος, Περιφανόπουλος.

Πληροφορίες από rockngoal.gr