Ισοπαλία στην Τερψιθέα παραχώρησε το Μακροχώρι

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

makroxori terpsithea

Ισοπαλία παραχώρησε στον Μαχητή Τερψιθέας το Μακροχώρι. Παρότι η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, είχε τον έλεγχο και πήρε το προβάδισμα. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο πρώτο τέταρτο κι έφτασαν στο 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο και ισορροπημένο. Το Μακροχώρι όμως ευτύχησε.να σκόραρε και να πάει στα αποδυτήρια με 1-0.  Αγωνιστικά, με το καλησπέρα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν. Στο 2' μετά από λάθος κάλυψη μπάλας του Συμεωνίδη, ο Μαλάκος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Το Μακροχώρι απάντησε άμεσα. Στο 6' Ο Σαλέπης έβγαλε με καθετη μπαλιά μόνο τον Καφέ αλλά ο τελευταίος δεν έκανε καλό κοντρόλ κι έχασε την ευκαιρία. Στο 9' όμως οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Καφές με απευθείας φάουλ, αφού η μπάλα έσκασε μπροστά στον τερματοφύλακα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι στο 14' απείλησαν ξανά. Ο Μαλακός με όμορφη ατομική προσπάθεια από ααριστερά, γύρισε στην περιοχή του Μακροχωριου, ο Κυριάκος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Τερψιθέας πίεσε και στο 54' έφτασε στο 1-1 με κοντινό σουτ του Κρεββατά, ύστερα από όμορφη ατομική προσπάθεια του Μάτος.

Μετά την ισοφάριση το Μακροχώρι βγήκε μπροστά και στο 65' είχε καλό σουτ του Πιέτρα που κατέληξε άουτ. Στο 76’ ο Γεωργίου έκανε την σέντρα από δεξιά όμως ο Φλώρος έδιωξε πριν ο Σαρηγιαννίδης σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 80’ ο Καφές έκανε το κόρνερ, ο Ηλιάδης έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από απόκρουση αμυντικών, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής: Κατής

Μακροχώρι: Σταματέλος, Συμεωνίδης, Ηλιάδης Γ. (76’ Αργυρόπουλος), Τζεϊρανίδης, Σαλέπης, Γεωργίου, Ελευθεριάδης (60' Ποζίδης), Πιέτρα, Καφές, Τσακαλίδης (54' Ηλιάδης), Σαρηγιαννίδης.

Τερψιθέα: Μπρέλλας, Μπουροτζίκας (75’ Νικούλας), Κρίτσας, Αθανασίου, Φλώρος, Μαλάκος (70' Σαββίδης), Παυλόπουλος, Κυριάκος, Μόλας, Μάτος (91’ Τσιαντούλης), Κρεββατάς.