Έκαμψαν την αντίσταση της Νεοκαισάρειας τα Λευκάδια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

lekadia 2013  2014

Πολύτιμη νίκη επί της πρωτοπόρου Νεοκαισάρειας σημείωσαν τα Λευκάδια. Ένα γκολ στο δεύτερο μέρος ήταν αρκετό στην ομάδα του Νίκου Παπανώτα για να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου της και να κερδίσει με 1-0.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο. Τα Λευκάδια απείλησαν πρώτα με σουτ των Ζαρογιάννη στο 5' και Λαμπριανίδη στο 8', που δεν βρήκαν στόχο. Η Νεοκαισάρεια απάντησε το 20' όταν σουτ του Μπαγγέα χτύπησε στο δοκάρι και στο 24' με νέο σουτ, αυτή την φορά του Ευαγγελόπουλου, που απόκρουσε ο Παπαδόπουλος.
Στο 30' ο Ζαραγιάννης βρέθηκε σε θέση βολής μετά από όμορφη πάσα του Παρσόπουλου αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο μέρος, τα Λευκάδια ευτύχησαν να προηγηθούν στο 60'. Ο Δημητριάδης βρέθηκε σε θέση βολής με όμορφο πλασέ έγραψε το 1-0. Στο 75' οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση αλλά ο Παυλίδης σούταρε άουτ από καλή θέση.

Τα Λευκάδια είχαν άλλες δυο καλές στιγμές, στο 80' και το 92' με τον Έξαρχο αλλά και τις δυο φορές ο Τζήμας απόκρουσε.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Παπαδόπουλος, Καρατάσιος, Κόλα (80' Μουρατίδης), Μπρέγκου, Μισαηλίδης Π, Πίτος, Ζαρογιάννης, Λαμπριανίδης (62' Πληκαδίτης), Μισαηλίδης, Παρσόπουλος (58' Έξαρχος), Δημητριάδης.

ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ: Τζήμας, Κασαπανανίδης, Δερμίτης, Δημητρίου, Τασίδης, Τζάμος, Παυλίδης Δ, Ευαγγελόπουλος (46' Τσιαμπέρας), Μπαγγέας, Νάκας, Παυλίδης (90' Γκουδάρας).