Γαϊτάνος: Το δεύτερο μέρος με κάνει αισιόδοξο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

gaitanos kaloni1

Διαφορετική περίμενε την Βέροια ο προπονητής της Στέφανος Γαϊτάνος. Στις δηλώσεις του τόνισε: "Μας λυπεί το αποτέλεσμα, ο κόσμος έχει δίκαιο. Περιμένει κάτι άλλο. Η αρχή της ανάκαμψης δεν ήρθε. Θα προσπαθούσαμε να ισορροπήσουμε, ξέραμε ότι η Καλλονή έχει καλούς παίκτες, αλλά το γρήγορο γκολ μας άλλαξε τα σχέδια.

Μας απογοήτευσε διότι ερχόμασταν από ανεπιτυχή αποτελέσματα. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα μετά το 0-2. Δεν ζητάμε ευθύνη, αλλά περισσότερη συγκέντρωση. Δεν αλλάζει κάτι το σκορ. Προσπαθήσαμε στο β' μέρος και ήταν αισιόδοξο και με κάνει αισιόδοξο για το μέλλον. Πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να κάνουμε τις εκτιμήσεις μας και να δούμε τη συνέχεια. Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι, αλλά αν ήταν με ένα γκολ θα μπαίναμε στο ματς. Στο β' μέρος είχαμε ένα επιθετικό πνεύμα, υπήρχαν σφυρίγματα που θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα αλλά ήρθε κι ένα τρίτο γκολ".

Απαντώντας σε ερωτήσεις είπε ότι ζήτησε από τους παίκτες να μην επιτεθούν στο πρώτο δεκάλεπτο και να προσπαθήσουν το παιχνίδι.

Σε ερώτηση για το να θα παραμείνει στον πάγκο είπε ότι ισχύουν όλα όσα είπε αλλά δεν αποφασίζει αυτός και ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. «Οι αποφάσεις πρέπει να ληφθούν με προσοχή διότι μέχρι σήμερα έφυγαν οι προπονητές» σχολίασε ο κ. Γαϊτάνος. Για την ανασφάλεια που υπάρχει στο θέμα του προπονητή, ο κ. Γαϊτάνος είπε ότι έκανε τις προτάσεις του και θα πρέπει να αποφασίσει ο Γιώργος Αρβανιτίδης. «Είναι πολύ δύσκολο να πειθαρχήσει ένας προπονητής όταν υπάρχει τέτοιο κλίμα αμφιβολίας».

Μαντζουράκης: Μας κάθισε το παιχνίδι

Τα γρήγορα τέρματα της Καλλονής έκαναν τα πράγματα πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Μαντζουράκη: «Παίζαμε με μια ομάδα που είχε περισσότερο άγχος, προηγηθήκαμε γρήγορα και μας κάθισε το παιχνίδι. Εκμεταλλευτήκαμε την κατάσταση. Η Βέροια ήταν εκείνη που είχε ευκαιρίες μετά το 60' για να σκοράρει. Δεν ήρθε το γκολ και μείναμε ψύχραιμοι».

Σε ερώτηση για τον στόχο της Καλλονής είπε ότι είναι η παραμονή.

Σε άλλη ερώτηση για το αν περίμενε την Βέροια τόσο άσχημη, είπε ότι αιφνιδιάστηκε η Βέροια και είχε ένα καλό διάστημα στο δεύτερο μέρος.