Σε κώμα η Βέροια, έχασε από την Καλλονή

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

veria kaloni

Βαριά εντός έδρας ήττα γνώρισε την Κυριακή το βράδυ η Βέροια. Η «Βασίλισσα» ήταν κακή, πλήρωσε τα…πειράματα που γίνονται φέτος πάνω της κι έχασε με 0-3 από την Καλλονή. Η Βέροια ήταν νεκρή αγωνιστικά στο πρώτο μέρος και βρέθηκε να χάνει με 0-2. Στο δεύτερο μέρος, είχε ένα καλό τέταρτο (60’-75’) αλλά παρά τις ευκαιρίες που είχε δεν σημείωσε τέρμα. Στο αντίποδα μάλιστα, δέχθηκε και τρίτο γκολ.

Η Βέροια ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι. Μόλις στο 6’, μια ολιγωρία στην άμυνά της, έδωσε την ευκαιρία στην Καλλονή να ανοίξει στο σκορ. Ο Μανούσος έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Γκαρσία στο δεύτερο δοκάρι και αυτός με κοντινό σουτ έγραψε το 0-1. Μετά το γκολ, η Βέροια προσπάθησε να βγει μπροστά, ωστόσο συνάντησε πολλές δυσκολίες στο να πατήσει την αντίπαλη περιοχή. Στο 18’ οι γηπεδούχοι βγήκαν από δεξιά, ο Γεωργιάδης έκανε την σέντρα όμως η κεφαλιά του Μπεν ήταν αδύναμη και κατέληξε στην αγκαλιά του Χογκ. Η εξέλιξη όμως δεν ήταν καλή για την Βέροια. Στο 27’ οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα και πήραν σημαντικό προβάδισμα. Ο Λεοζίνιο εκτέλεσε το κόρνερ και η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι  στον Ποντάνι, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να διπλασιάσει από τη μικρή περιοχή με σουτ τα τέρματα της Καλλονής.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια συνέχισε να έχει τα ίδια προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της. Η πρώτη απειλή της στην επανάληψη σημειώθηκε στο 61’ όταν ο  Μπεν εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, ο Χογκ τινάχθηκε στο «παραθυράκι» και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Από εκεί και μετά η Βέροια ανέβηκε επιθετικά κι έχασε ευκαιρίες. Στο 65' καλή ευκαιρία για τη Βέροια, ο Αποστολόπουλος σούταρε από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 67' ο Τραπ σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 68' νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια, ο Μάνος έκανε το διαγώνιο σουτ απ' την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα απ' το δεξί δοκάρι του Χογκ.

Ότι δεν έκανε η Βέροια, το σημείωσε η Καλλονή. Στο 79’ σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Μανούσος σέντραρε, ο Γάλας έστρωσε την μπάλα στον Λεοζίνιο κι αυτός με σουτ από το ύψος του πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Στο 90’ είχαμε σουτ του Μάνου απ' την περιοχή, απέκρουσε ο Χογκ.

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεθ, Ορέστες,  Αμαραντίδης (64’ Μάνος), Γεωργιάδης, Σιόντης,  Σισοκό (46’ Τραπ), Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν, Όστοϊτς (34’ Αποστολόπουλος), Ζεζίνιο.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Φαρία, Λεοζίνιο, Γκαρσία (77’ Γάλας), Μανούσος (86’ Κριπιντίρης), Περόνε (23’ Σιλιγαρδάκης)