Άρεσε η παιδική παράσταση "Παραμύθια στο ασανσέρ"

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΘΕΑΤΡΟ

asanser

Την μαθητική του παράσταση "Παραμύθια στο ασανσέρ" παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι στους εκπαιδευτικούς και τα μέσα ενημέρωσης το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας. Η παράσταση άρεσε και δικαίωσε την τοποθέτηση των ηθοποιών στην συνέντευξη τύπου ότι θα αρέσει και στους μεγάλους. Οι πρωταγωνιστές παρουσίασαν στο έργο τους ελληνικά παραδοσιακά παραμύθια και μέσα από αυτά πέρασαν μηνύματα για το χρήμα, τη φιλία, την εκπαίδευση, την απερισκεψία, την υπευθυνότητα, την τιμωρία ή την ατιμωρησία. Το κοινό χειροκρότησε θερμά τους ηθοποιούς Καρακώστα Παναγιώτα, Κωχ Αλέξανδρο, Ορφανού Μαρία, Μανδρέκα Καλλιόπη , Συργιόπουλο Μιχάλη και τον συγγραφέα - σκηνοθέτη Τάσο Ράτζο. Σίγουρα οι μαθητές που θα την παρακολουθήσουν, θα περάσουν ένα όμορφο και διδακτικό δίωρο.

Οι παραστάσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013, και μετά τη νέα χρονιά από Δευτέρα 13 Ιανουαρίου έως και Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2014. Θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10.15π.μ. η πρώτη και στις 12.15μ.μ. η δεύτερη στο θέατρο της Αντωνιάδειας Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών στη Βέροια.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5€. Για πληροφορίες, για τον προγραμματισμό και κλείσιμο ημερομηνίας παρακολούθησης της παράστασης μπορείτε να απευθύνεστε στους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς της ΚΕ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας 2331078140, 78141 & 142 fax: 2331029714 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.