Ολοκληρώθηκε το Αγωνιστικό πρόγραμμα της Γ΄Ένωσης για μικρές ηλικίες

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΠΟΡ

tenis mikres ilikies

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 ολοκληρώθηκε το Αγωνιστικό πρόγραμμα της Γ΄Ένωσης σωματείων αντ/ρισης Κ.Δ. Μακεδονίας , για τα ΑΚ 12,14,16 και 10 ετών.

Στις τενιστικές εγκαταστάσεις του Αγ. Νικολάου και του ξενοδοχείου «Αμπελώνας» Νάουσας, με την φιλοξενία των δυο σωματείων , του Ο.Α. Νάουσας και Α.Α. Νάουσας αντίστοιχα, 28 αθλητές/τριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και αγωνίστηκαν για την καλύτερη Ενωσιακή κατάταξη της κατηγορίας τους για το 2013

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνο οι τέσσερις πρώτοι βαθμολογικά τενίστες και τενίστριες της Πανελλαδικής βαθμολογίας για κάθε κατηγορία.

Οι αθλητές/τριες με τις καλύτερες καιρικές συνθήκες, εκτός από την άψογη διοργάνωση, απόλαυσαν την φροντίδα του Δ.Σ. της Ένωσης που φρόντισε να προσφέρει εκτός από τα κύπελλα για όλους τους συμμετέχοντες και ένα πλούσιο γεύμα για αυτούς και όλους τους συνοδούς τους.

Τον συντονισμό και την επιτυχία της διοργάνωσης εξασφάλισαν ο πρόεδρος και ο έφορoς της Γ΄Ενωσης κ.κ. Τσαρκνιάς και Τρίκκας αντίστοιχα, ο ταμίας κ. Κασσίδης, η γραμματέας της Γ΄Ένωσης κ. Παλαιστή , οι επιδιαιτητές κ.κ. Χατζηστυλλής και Γεωργάκης , οι κ.κ. Γυρούσης, και Λίγγος από τον Ο.Α.Ν, όπως και ο κ. Βαλταδώρος του ξενοδοχείου «ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ»

Παρευρέθηκαν στη διοργάνωση εκτός από τους γονείς, συνοδούς και προπονητές, το μέλος της Ομοσπονδίας Αντ/ρισης και πρόεδρος του Ο.Α. Πτολεμαίδας κ. Τσιάρας Πέτρος,, όπως και εκπρόσωποι του νέου σωματείου της Αλεξάνδρειας του Ν. Ημαθίας.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά , αλλά και στο Δ.Σ. της Ένωσης που η εκδήλωση αυτή είχε σαν στόχο όχι μόνο να παιχτεί καλό τένις αλλά να έρθουν όλα τα παιδιά πιο κοντά , να λειτουργήσουν σαν μια ομάδα χωρίς νικητές και ηττημένους και να χαρούν μια ημέρα εκδρομής γεμάτη τένις.