Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοιλάδα των Τεμπών

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

astinomia troxonomos

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοιλάδα των Τεμπών έλαβε η τροχαία μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών που πραγματοποιούνται στην περιοχή. Συγκεκριμένα η τροχαία αποφάσισε:

  • Την απαγόρευση της εισόδου στην Π.Α.Θ.Ε. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μέσω Α/Κ Κλειδίου, όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων και λεωφορείων που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού και προτίθενται να διέλθουν από την κοιλάδα των Τεμπών.
  • Την απαγόρευση της εισόδου και κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας – Κατερίνης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κατερίνη όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων και λεωφορείων και προτίθενται να διέλθουν από την κοιλάδα των Τεμπών.
  • Την απαγόρευση της εισόδου στην Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας – Κατερίνης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μέσω Α/Κ Νησελίου, όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων και λεωφορείων που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση από Κοζάνη προς Θεσ/νίκη, και προτίθενται να διέλθουν από την κοιλάδα των Τεμπών.
  • Την απαγόρευση της εισόδου και κυκλοφορίας στην Επ.Ο. Βέροιας - Μελίκης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μελίκη, μέσω Α/Κ Βέροιας, όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων και λεωφορείων που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση από Κοζάνη προς Θεσ/νίκη, και προτίθενται να διέλθουν από την κοιλάδα των Τεμπών.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – απαγορεύσεις κυκλοφορίας οχημάτων θα ισχύσουν κατά τις ημερομηνίες 12 και 13-11-2013 και μόνο κατά τις ώρες 07:00 έως 20:00.