Δήμος Βέροιας: τέσσερις εκδηλώσεις κοινωνικής πολιτικής το Νοέμβριο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

Τέσσερις εκδηλώσεις κοινωνικής πολιτικής θα υλοποιήσει το Νοέμβριο ο Δήμος Βέροιας. Την Τετάρτη, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Μαυροκεφαλίδης και οι συνεργάτιδές του σε αυτή την προσπάθεια Αναστασία Μαρασλή Έφη Καρατίδου, έκαναν την παρουσίαση. Σύμφωνα με την παρουσίαση θα υλοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

13/11/2013 : «πεζό-ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ στη Βέροια»: Την Τετάρτη και ώρα έναρξης 11.30 π.μ. από την Πλατεία Ελιάς, με παλλαϊκή συμμετοχή, πεζοπορούμε απο την αφετηρία προς την Ανοίξεως - Ακροπόλεως - Δήμητρας - Βερόης - Πλατεία Ωρολογίου - Μητροπόλεως - Πλατεία Ελιάς (τερματισμός). Στην Πλατεία Ελιάς, Πλατεία Ωρολογίου και Πλατεία Δημαρχείου θα υπάρχουν «καλάθια αγάπης» οπου οσοι επιθυμούν μπορούν να αποθέσουν τρόφιμα μακρας διάρκειας.

16/11/2013: «Οι πρόσκοποι εν δράσει»: Στο πλαίσιο των ενεργειών κοινωνικής στήριξης των οικογενειών που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση και διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας, κατά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, οι πρόσκοποι της πόλης μας προγραμματίζουν τη συγκέντρωση τροφίμων στις εξόδους των Σούπερ-Μάρκετ, το Σάββατο και από ώρα 9.00 το πρωί μέχρι 13.00.

23/11/2013: «Νότες Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης στην Ιπποκράτους».

  • Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της ΚΕΠΑ περιδιαβαίνει, μουσικά, το εμπορικό κέντρο της πόλης (Βενιζέλου - Πλατεία Αγ. Αντωνίου - Κεντρικής - Πλατεία Ωρολογίου - Μητροπόλεως - Ιπποκράτους) από 10.45. Κουμπαράδες αλληλεγγύης θα κρατούν οι εθελοντές του Δήμου.
  • To Μουσικό Σχολείο Βέροιας από τις 11.30 έως τις 13.00, συμμετέχει με ήχους και μουσικά χρώματα στην Ιπποκράτους καλώντας τους συμπολίτες να προσέλθουν στο χώρο της εκδήλωσης εναποθέτοντας στα « καλάθια αγάπης» τρόφιμα μακράς διάρκειας.

30/11/2013 «Όσα η αγάπη ονειρεύεται»: Μέχρι να φτάσουμε στην κοινωνία που όλοι ονειρευόμαστε, οφείλουμε να συμπαραταχτούμε στις δυσκολίες.To βράδυ του Σαββάτου στις 20.30, όχημα του ονείρου μας, η Ορχήστρα Νέων Δίου, θα μας ταξιδέψει αφιλοκερδώς, στο «ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΩΝ». Γενική εισοδος 10 ευρώ.