ΝΔ: εσωκομματικές εκλογές το Σάββατο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΗΜΑΘΙΑ

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων συμβουλίων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.) της Νέας Δημοκρατίας Ν. Ημαθίας.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα Περιφερειακής Οργάνωσης που προβλέπει τα ακόλουθα:

  • Ο αριθμός των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.) στο νομό Ημαθίας θα είναι τρεις. Μια Δημοτική Τοπική Οργάνωση ανά Καλλικρατικό Δήμο. Η έδρα της κάθε ΔΗΜ.Τ.Ο. θα βρίσκεται στην έδρα του Καλλικρατικού Δήμου.(Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια).
  • Την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθούν εκλογές τόσο για την ανάδειξη Προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. όσο και για τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης με διαφορετικές κάλπες και ψηφοδέλτια.
  • Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας , που είναι εγγεγραμμένα στις Τοπικές Οργανώσεις του κάθε Καλλικρατικού Δήμου .
  • Οι υποψηφιότητες όλων των ενδιαφερομένων θα κατατεθούν εγγράφως στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Ημαθίας (Βενιζέλου 32 Βέροια) την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 από τις 12:00π.μ. έως τις 21:00μ.μ.                                           
  • Ειδικότερα οι υποψήφιοι για την Προεδρία των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων θα πρέπει, την υποβολή της έγγραφης υποψηφιότητάς τους να την συνοδεύουν απαραιτήτως υπογραφές 20 μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο.
  • Τέλος δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης κάθε Καλλικρατικού Δήμου.

Περισσότερες πληροφορίες καθημερινά στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Ημαθίας. Τηλέφωνα επικοινωνίας 23310-28980/20800.