ΛΑΟΣ: Εκδήλωση στην Βέροια για την αλληλεγγύη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ

karatzaferis veria

Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΛΑΟΣ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΛΑ.Ο.Σ. Ημαθίας δεν μένει αμέτοχη στο κοινωνικό γίγνεσθαι της πατρίδας μας. Η πολιτική που έχει ασκηθεί μέχρι τώρα έφερε μεγάλο μέρος του πληθυσμού σε εξαθλίωση και στα όρια της φτώχιας. Η μεσοαστική τάξη έχει εξαφανισθεί χάνοντας έτσι την κοινωνική της ισορροπία η χώρα μας. Με δεδομένα αυτά και με γνώμονα τον πατριωτικό παρεμβατισμό, και τις βασικές αξίες του κόμματος, που είναι αξίες όλων των Ελλήνων, την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και την ΠΙΣΤΗ, θέλησε να κάνει ένα άνοιγμα στην τοπική κοινωνία της Ημαθίας, αγγίζοντας και μελετώντας το πολύ ευαίσθητο , μα ουσιαστικό θέμα της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, γιατί θεωρεί ότι είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες επιβίωσης του έθνους μας.

Κοινωνός αυτού και πολύτιμος βοηθός είναι η «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΖΩΗΣ», το καλύτερο Πανελλαδικά δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης, με έδρα την Θεσσαλονίκη, που δίνει σε πολλά επίπεδα κοινωνική φροντίδα σε ευπαθείς ομάδες, από το μοίρασμα τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, ιατρικής και νομικής φροντίδας, και η δομή του βασίζεται καθαρά στον εθελοντισμό.

Η ιδέα και ο σχεδιασμός ανήκουν στην Υπεύθυνη Γυναικών ΛΑ.Ο.Σ. Ημαθίας, κα Χρύσα Κρουστάλλη, και η οργάνωση της εκδήλωσης γίνεται υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. Ημαθίας. Η εκδήλωση αυτή δεν είναι σε καμιά περίπτωση κομματικού χαρακτήρα, αλλά είναι καθαρά κοινωνικού περιεχομένου, και αφορά όλους μας.

Οι κύριοι ομιλητές είναι:
1. ΤΡΥΦΩΝ ΤΡΑΪΑΝΟΣ: Αλληλεγγύη Ζωής Κοινωνικής Φροντίδας ευπαθών ομάδων
2.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΤΑΣ: Αντιπρόεδρος Ε.Κ.Α.Β. στο Υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
3.ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΣ:.Δικηγόρος – Υποψήφιος Διδάκτωρ Νομικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Μετά το πέρας των ομιλιών θ' ακολουθήσει συζήτηση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και ώρα 7.00 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», στην Βέροια.Η παρουσία όλων θα μας τιμήσει ιδιαίτερα".