Τσίμπησαν βαθμό στην Τερψιθέα τα Λευκάδια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

lekadia 2013  2014

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από την Τερψιθέα η ομάδα των Λευκαδίων. Μετά από ένα αμφίρροπο ματς, οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Οι Ημαθιώτες ξεκίνησαν το ματς πιο επιθετικά. Στο 12' ο Ζαρογιάννης ετέλεσε φάουλ, ο Μπρέλλας έπεσε στην γωνία του κι έδιωξε την μπάλα κόρνερ. Στο 15´ καλο σουτ του Έξαρχου εξουδετερώθηκε από τον Μπρέλλας με 2η προσπάθεια. Στο 25' μετά απο ασθενές σουτ του Έξαρχου, μπερδεύτηκαν οι Παγκαρλιώτας και Μπρέλλας αλλά ο τελευταίος μπλόκαρε την μπάλα. Στο 27΄ μετά από σέντρα του Δημητριάδη, έδιωξε ο Αθανασίου πριν τον Έξαρχο στο σημείο του πέναλτι. Στο 30' πολύ καλό σουτ του Λαμπριανίδη, ο Μπρέλλας απέκρουσε σε κόρνερ.

Η πρώυη καλή στιγμή των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 34. Μετά από γέμισμα του Σαββίδη και κεφαλιά Μπουροτζίκα, απόκρουσε ο Βόλτσης. Τα Λευκάδια είχαν άλλη μια καλή στιγμή στο 40'. Μετά από κόρνερ του Μπρέγκου, έκανε την κεφαλιά ο Δημητριάδης αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι. Στο 50' κεφαλιά του Μαλάκου, μετά απο κόρνερ του Σαββίδη, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 58' δυνατό σουτ, μετά απο πάσα του Σαββίδη, του Μάτος απόκρουσε με δυσκολία ο Βόλτσης. Στο 69΄ μετά από εκτελεσμένο φάουλ από τον Μάτο ο Βόλτσης απόκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Μπουροζίκα και αυτός σούταρε άουτ. Στο 70' τα Λευκάδια είχαν μια καλή στιγμή με σουτ του Ζαρογιάννη που πέρασε άουτ. Τέλος, στο 90', ο Τσιαντούλης έβγαλε την σέντρα ο Μάτος έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ: Μπρέλλας, Ντούνγκος, Μπακαρλιώτας, Μπουροζίκας, Αθανασίου, Παυλόπουλος, Μαλάκος (88΄ Κορλός), Κρίτσας Σαββίδης (80΄ Τσιαντούλης), Πάτος, Κρεββατάς (73΄ Κυριάκος)

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Βόλτσης, Καρατάσιος, Κόλα, Μπρέγκου, Μισαηλίδης Μ., Πίττος, Ζαρογιάννης, Λαμπριανίδης, Κουκουράκης (70΄ Τσαλώνης), Έξαρχος (88΄ Γατσώρης), Δημητριάδης (78΄ Κοκόλης).