Πήρε ισοπαλία στην Ριζούπολη η Βέροια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

apollon veria1

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Ριζούπολη η  Βέροια. Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι, η Βέροια έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα και πήρε τον βαθμό. Η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος να μπει μπροστά στο σκορ, αλλά ο Καλτσάς αστόχησε σε κτύπημα πέναλτι.

Το πρώτο μέρος έληξε 0-0. Η Βέροια μπήκε ορεξατη και είχε δύο σουτ με τον Μπεν στο 6' Και το 10' τα οποία δεν βρήκαν στόχο. Στο 16' είχαμε καλή στιγμή για τον Απόλλωνα όταν ο Φαρινόλα μπήκε απο δεξιά έκανε την σέντρα αλλά ο Γκουέλα δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 21' είχαμε μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Γκουέλα σέντραρε από δεξιά και ο Φαρινόλα μόνος του μέσα στην μικρή περιοχή έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

Στο 23' είχαμε ανατροπή του Μπεν απο το Αλβάρεζ και πέναλτι για την Βέροια αλλά ο Γκόμεζ απόκρουσε το χτύπημα του Καλτσά.
Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε και καμια από τις δύο ομάδες δεν απείλησε.

Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλωνας ξεκίνησε με σουτ του Καμαρά μέσα από την περιοχή στο δοκάρι. Στο 56' ήταν η σειρά της Βέροιας να απειλήσει. Ο Γεωργιάδης μπήκε μέσα στην περιοχή σούταρε με το δεξί, αλλά μπλόκαρε ο Γκόμεζ. Στο 68' πολύ μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια με τον Μπεν να νσουτάρει μέσα απο την περιοχή και το Δεληζήση να διώχνει στη γραμμή και ενώ ο Γκόμεζ ήταν εκτός. Στο 69' σουτ του Μπαργκάν απο μακριά απέκρουσε ο Γκόμεζ.

Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γκόμες, Αργυρόπουλος (74' Βέρτζος), Παπαζαχαρίας (58' Έγκον), Αλβάρες, Διαναντής, Κόρμπος, Καμαρά, Γκουέλα, Τσιλιγκίρης (46' Δεληζήσης), Μίνγκας, Φαρινόλα.

ΒΈΡΟΙΑ:  Λόπεζ, Μπεν (89' Παυλίδης), Γεωργιάδης, Σιόντης (87' Αποστολόπουλος), Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Σισοκό, Καλτσας (70' Μρντακοβιτς), Ορέστες, Μπαργκάν, Οστοϊτς.