Νικηφόρο πέρασμα του Μακροχωρίου απο τη Νάουσα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Μακροχωρίου από τη Νάουσα. Με δυο γκολ στο πρώτο μέρος, έκαμψε την αντίσταση των γηπεδούχων και κέρδισε με 1-2.

Στο πρώτο μέρος, το Μακροχώρι μπήκε απειλητικά. Στο 2' ο Καφές μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε απο τον Σιμσερή αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 7' πάλι ο Καφέ μπήκε μόνος στην περιοχή μετά από πάσα του Γεωργίου, αλλά ο Σιμσερής απόκρουσε με τα πόδια. Η Νάουσα απάντησε στο 13', όταν ο Ιωαννιδης έκανε την σέντρα αλλά ο Βλαχοδήμος εκτέλεσε χλιαρά και μπλόκαρε ο Σταματέλος.

Το Μακροχώρι άνοιξε το σκορ στο 28' με στημένη φάση. Ο Σαρηγιαννίδης εκτέλεσε απευθείας φάουλ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Πριν η Νάουσα ανακάμψει, το Μακροχώρι σημείωσε και δεύτερο γκολ. Ο Καφές ξεχύθηκε μπροστά στο 40', ανατράπηκε από τον Μουσικάκη και κέρδισε πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Καφές κι έγραψε το 0-2. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους η Ναουσα έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Αβραμοπουλου έφυγε άουτ.

Στο 61' η Νάουσα δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία της στο β' μέρος. Σε γέμισμα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, πετάχτηκε ο Συμπεθέρης αλλα πριν εκτελέσει, πετάχτηκε και απόκρουσε ο Σταματέλος. Στο 67' όμως οι γηπεδούχοι μείωσαν. Ο Κεφαλάς εκτέλεσε φάουλ και ο Γασπαράτος με κεφαλιά εγραψε το 1-2.

Παρά το γκολ που δέχθηκαν οι φιλοξενούμενοι , στο 70' ο Γεωργίου εχασε μοναδικό τετ α τετ, μετά από συνεργασία με τον Καφέ. Στις καθυστερήσεις ο Σταματέλος έκανε την απόκρουση του αγώνα σε κοντινή κεφάλια του Μουσικάκη.

ΝΑΟΥΣΑ: Σιμσερής, Παπατάνος, Περηφανόουλος, Μουσικάκης, Πέικος (63' Τασιώνας) Αβραμόπουλος, Συμπεθέρης, Κεφαλάς, Παπαδής (37' Γασπαράτος), Βλαχοδήμος, Ιωαννίδης (46' Πούπης)

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Σταματέλος, Συμεωνίδης, Ηλιάδης Γ., Τζεϊρανίδης, Σαλέπης, Γεωργίου, Ελευθεριάδης (85' Μαυριδόγλου), Πιέτρα, Καφές (74' Ποζίδης), Τσακαλίδης 94' Τριανταφυλλίδης), Σαρηγιαννίδης.