Γκίμας: Η άμυνά μας έκανε την διαφορά

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

gimas xouridas

Στην ευστοχία του Φιλίππου από την περιφέρεια και στην καλή άμυνα στάθηκε ο προπονητής της Βεροιώτικης ομάδας Δημήτρης Γκίμας, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Ερμή Λαγκαδά. "Στο παιχνίδι με τον Ερμή ήμασταν πιο εύστοχοι από την περιφέρεια σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Η άμυνά μας όμως μας έδωσε το προβάδισμα. Περιορίσαμε τον Ηλιάδη με καλή άμυνα πάνω του και είχαμε την τύχη να έχουμε σε μεγάλη ημέρα τον Σιζόπουλο. Στο δεύτερο μέρος, εκτός από το ξεκίνημα, πήραμε φάσεις στο λόου ποστ αλλά και σε σημεία που υστερήσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Θα αφιερώσω τη νίκη στον Ακεψιμαΐδη που χτύπησε στο πρώτο ημίχρονο" τόνισε ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας.

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός του Ερμή Τάκης Ξουρίδας τόνισε: "Ο Φίλιππος πήρε δίκαια τη νίκη. Ήταν αρκετά εύστοχος, είχε τον Σιζόπουλο σε εξαιρετική ημέρα και πήρε διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς κάναμε προσπάθεια στο 3ο δεκάλεπτο αλλά δεν είχαμε τα σουτ για να επιστρέψουμε στο ματς. Πήραμε περισσότερα ριμπάουντ, περιορίσαμε το ποστ γκέιμ του Φιλίππου και τον Κιτσούλη, αλλά ο αντίπαλός μας ήταν εύστοχος από την περιφέρεια".

Τέλος, ο Γιώργος Μπρόζος είπε: "Κερδίσαμε δίκαια. Βγήκε στο ματς το αμυντικό πλάνο που δουλέψαμε στην προπόνηση. Ο Σιζόπουλος μας κράτησε στο παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Σοκαριστήκαμε από τον τραυματισμό του Λευτέρη. Από εδώ και πέρα κοιτάμε το επόμενο ματς".