Παπανώτας: Δεν πρέπει να μας κοιμίσει η νίκη επί της Νάουσας

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

papanotas

Εν όψει του εκτός έδρας αγώνα του Α.Σ Λευκαδίων με τον "Μαχητή" Τερψιθέας ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Παπανώτας έκανε τις εξής δηλώσεις:

"Αγωνιζόμαστε με έναν αντίπαλο που θα είναι πολύ ανταγωνιστικός την Κυριακή . Πρόκειται για πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα που θεωρώ ότι κοσμεί του ποδόσφαιρο της Γʼ Εθνικής με την εν γένει λειτουργία της. Προέρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα & θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να ανακάμψει.
Εμείς προερχόμαστε από την ψυχολογική νίκη επί της Νάουσας η οποία δεν πρέπει να μας κοιμίσει και να μας κάνει να αλλάξουμε στόχους.
Αντιμετωπίζουμε 4 σημαντικά προβλήματα με τους Παπαδόπουλο Χρήστο τον Μησαηλίδη Παναγιώτη τον τραυματία Βασίλη Γιαουτζή και τον αμφίβολο Πίττο Χρήστο. Επιθυμία μας είναι να παρουσιάσουμε με την προσθήκη των εναλλακτικών λύσεων που έχουμε , την σταθερή μας ανταγωνιστική εικόνα για ακόμα ένα παιχνίδι και να βάλουμε ένα λιθαράκι στην επίτευξη της παραμονής που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που για ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από την έδρα μας θα τους έχουμε δίπλα μας".