Κλείνει το μπακάλικο ο «Μπακαλόγατος»και ανοίγει …ο «Οίκος Ενοχής»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΘΕΑΤΡΟ

Σε μία κατάμεστη Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου η παράσταση του «Μπακαλόγατου» από τον Σύλλογο Θεάτρου και Πολιτισμού «Επί Σκηνής» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Οικονόμου. Οι συντελεστές της παράστασης καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό της Βέροιας, που κατέκλυσε την αίθουσα, η οποία αποδείχτηκε μικρή για μία τόσο μαζική προσέλευση. Τα έσοδα της παράστασης διατέθηκαν για την εκπλήρωση των σκοπών της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί».

Το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από τον Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το Παιδί»  αναφέρει τα εξής: «Η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, τόσο καλλιτεχνική, όσο και οργανωτική, καθώς, στην κατάμεστη αίθουσα, οι ερασιτέχνες ηθοποιοί της Ομάδας, απέδωσαν  με εκπληκτική πιστότητα τους ρόλους τους, υπό την άψογη σκηνοθετική επιμέλεια του Αλέξανδρου Οικονόμου. Χωρίς να υστερήσει κανένας παράγοντας της παράστασης, ξεχωρίσαμε τον ανεπανάληπτο Ζήκο του Δημήτρη Πάζου, που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, τα κοστούμια της Χριστίνας Ρούσσου, τη μουσική επιμέλεια των Δημήτρη Πάζου και Κώστα Γιάντση, το κέφι και τις ικανότητες των υπόλοιπων ηθοποιών».

Ο Σύλλογος Θεάτρου και Πολιτισμού «Επί Σκηνής» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το Παιδί» για την άψογη συνεργασία, καθώς και την διοίκηση και το προσωπικό της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας για τη φιλοξενία και την υλικοτεχνική υποστήριξη.

Πλέον ο «Μπακαλόγατος» κλείνει το μπακάλικο και ολοκληρώνει την επιτυχημένη διαδρομή του, την ώρα που η θεατρική ομάδα προετοιμάζει εντατικά να ανοίξει …τον «Οίκο Ενοχής», μία τρελή κωμωδία σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Οικονόμου. Οι «επισκέπτες» ενός οίκου ανοχής κρύβουν πολλά μυστικά, καλά κρυμμένα για χρόνια. Τι θα συμβεί και θα αρχίσει ένας καταιγισμός αποκαλύψεων; Άκρως κωμικές καταστάσεις, σπαρταριστοί διάλογοι και ξεκαρδιστικές ανατροπές θα χαρίσουν άφθονο και αβίαστο γέλιο στο κοινό. Ποιος τελικά είναι ο «ένοχος» και τι θα αποκαλυφθεί; Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν… στις αρχές του 2014 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.