Νεστορόπουλος: Βαφτίζουν το σκυλί - κουνέλι και το σερβίρουν για λαγό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

nestoropoulos dim

Αντιπαράθεση για το χώρο στάθμευσης που θα διαμορφώσει κάτω από την Λεωφόρο Στρατού ο δήμος Βέροιας, αναπτύχθηκε ανάμεσα στον σύμβουλο της μειοψηφίας Απόστολο Νεστορόπουλο και τον αντιδήμαρχο Άρη Λαζαρίδη. "Δεν χωροθετήκε κανένα πάρκινγκ κάτω από την Λεωφόρο Στρατού" είπε ο κ. Νεστορόπουλος σχολιάζοντας την πρόσφατη ανακοίνωση του δήμου Βέροιας και πρόσθεσε: "Βαφτίζουν το σκυλί - κουνέλι και το σερβίρουν για λαγό. Ο χώρος κάτω από την Στρατού είναι αθλητικών εγκαταστάσεων, ο οποίος θα έχει υποχρεωτικά 40-60 θέσεις στάθμευσης".

Απαντώντας ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε: "Γιατί ζορίζεται ο κ. Νεστορόπουλος; Το θέλει ή όχι το πάρκινγκ; Εμείς δεν κρύψαμε ότι ο χώρος εκεί είναι αθλητικών εγκαταστάσεων. Πειράζει τους Θεσσαλονικείς για παράδειγμα που στα γήπεδα της Τούμπας και του Καυτατζογλείου υπάρχουν τόσες θέσεις στάθμευσης;"

Ο κ. Νεστορόπουλος εξαπέλυσε βολές για άλλα δυο θέματα. Συγκεκριμένα σχολιάζοντας την ανάθεση της κατασκευής του Ηρώου της πλατείας Ωρολογίου στον κ. Βαρώτσο, σημείωσε ότι έγινε με διαδικασίες που δεν ήταν νόμιμες ενώ για την καθυστέρηση στην εκπόνηση της κυκλοφοριακής μελέτης, είπε ότι φταίει ο δήμος γιατί την δημοπράτησε χωρίς να είναι δική του αρμοδιότητα (η δημοπρασία ακυρώθηκε αφού ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμό και δημοπρατήθηκε εκ νέου από την Περιφέρεια).