Τα νέα της ΑΕΠ - Ακαδημίας Βέροιας

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

akadimia

Συνεχίστηκαν οι αγώνες των ομάδων της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας το Σαββατοκύριακο που πέρασε στα πλαίσια του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
Ωστόσο προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΠ- Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας για τις κακές εμφανίσεις και συναποτελεσματικά την απουσία βαθμών από το πρωτάθλημα για τα ερασιτεχνικά τμήματα του Συλλόγου.

Τα δύο τμήματα ηττήθηκαν από τις ομάδες με τις οποίες αγωνιζόταν και συγκεκριμένα η ΑΕΠ από τον Ολυμπιακό Νάουσας και η Ακαδημία Βέροιας από τη Δόξα Νάουσας.
Την επόμενη Κυριακή η ΑΕΠ αγωνίζεται με την «Ελπίδα»Μονοσπίτων στο αθλητικό κέντρο Ράχης και η Ακαδημία Βέροιας στην έδρα της Λυκογιάννης.

Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας νίκησε την ομάδα της Πατρίδας με 5-1. Στο α' ημίχρονο η Πατρίδα προηγήθηκε, ωστόσο η ομάδα της Βέροιας βελτίωσε την απόδοσή της και κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Σύνθεση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας: Φλώρος,(75' Παρασκευαίδης) Σακελλαρίου, (55' Παπαδόπουλος Απ.), Μαρκόπουλος, Γκιουλέκας, Μπρανιώτης, Απαζίδης,(70' Μπαζάκας), Παπαδόπουλος Χρ., Γαβριηλίδης, Κούβαρος(40' Μπούγκαρτσιτς), Μπεκιαρίδης, Σοφιανίδης (65'Ταρατσίδης) .

Το επόμενο Σάββατο 12 Οκτωβρίου το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας αγωνίζεται την ομάδα του Μακεδόνα.

Με τον Αστέρα Αέξάνδρειας τα τμήματα υποδομής

Το Σάββατο 5-10 τα τμήματα υποδομής φιλοξένησαν στην έδρα τους την ομάδα του Αστέρα Αλεξάνδρειας. Οι μικροί ποδοσφαιριστές απόλαυσαν το αγαπημένο τους άθλημα. Το επόμενο Σάββατο, 12/10 τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζονται στο γήπεδο της Κουλούρας όπου αγωνίζονται με την τοπική ομάδα.