Διαρκής Παρέμβαση Νάουσας: Κάλεσμα για διοργάνωση αντιφασιστικής εκδήλωσης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ

diarkis paremvasi

Κάλεσμα σε συλλόγους και φορείς για συζήτηση σχετικά με το πώς θα διοργανωθεί μια αντιφασιστική εκδήλωση απευθύνει η Διαρκής Παρέμβαση Νάουσας. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει: 

"Καλούμε όλους τους πολιτιστικούς αθλητικούς και κοινωνικούς συλλόγους, φορείς και ομάδες της Νάουσας και της ευρύτερης περιοχής, την Τετάρτη 16/10 στις 7μμ στην Εστία Μουσών, σε μια συνάντηση, με θέμα: "Ο Πολιτισμός ενάντια στον Φασισμό". Σκοπός μας είναι η δημιουργία κοινής αντιφασιστικής εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας.

Το τέρας του φασισμού δεν αντιμετωπίζεται μόνο απ' την Δικαιοσύνη. Πρέπει να συμβάλλουμε όλοι για να εξαφανιστεί απ' την ζωή μας, απ' τα σχολεία μας, τους χώρους εργασίας, απ' την καθημερινότητα μας. Κι αυτό θα το καταφέρουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να χτυπήσουμε με όπλο τον Πολιτισμό μας, τα εγκληματικά ναζιστικά μορφώματα, που δρουν ανεξέλεγκτα τόσα χρόνια στην κοινωνία μας, εκμεταλλευόμενα την ανέχεια, την φτώχεια και την αδικία, που μας κουβάλησαν οι κυβερνήσεις των μνημονίων και της υποτέλειας.

Να αντισταθούμε μαζικά στον φασισμό, τον ρατσισμό και στην απάνθρωπη βία.

"ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ".