Αναστασόπουλος: "Το σκορ τα λέει όλα"

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

anastasopoulos3

Ο Αναστασόουλος, ο οποίος απόκρουσε πέναλτι του Σαβιόλα τόνισε στην κάμερα του Novasports πως το σκορ δείχνει πως η ομάδα του δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.

Για το παιχνίδι: Δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως ήταν μία άσχημη μέρα για την ομάδα μου. Δεν ξέρω αν βρεθήκαμε σε άσχημη μέρα, αλλά το σκορ αυτό δείχνει. Ο κόσμος είδε κατά διαστήματα προσπάθειες της Βέροιας για καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Τι μπορούμε να πούμε για την προσπάθεια που κάναμε όταν δεχθήκαμε έξι γκολ; Το σκορ τα λέει όλα.

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας: Σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί η εικόνα. Όπως έχω πει και τις προηγούμενες ημέρες, η ομάδα μας έχει καλούς παίκτες, το δείξαμε στην αρχή του πρωταθλήματος. Δεν ξεχάσαμε ξαφνικά την μπάλα, αλλά έγιναν κάποιες αλλαγές προπονητών, φταίμε και εμείς γιατί σε κάποια ματς δεν αποδώσαμε αυτό που μπορούσαμε και έτσι είμαστε στη θέση που βρισκόμαστε. Εχουμε καιρό μπροστά μας, να σφίξουμε τα δόντια, να ματώνουμε στις προπονήσεις και με την ένταξη του νέου προπονητή μας, να τον ακούμε να γινόμαστε καλύτεροι και μα μαζεύουμε πόντους.

Ο Γιάννης Σεντεμέντες από τη μεριά του τόνισε στο Γιώργο Βασιλείου:

Ηταν ένα πολύ κακό παιχνίδι για εμάς και δεχθήκαμε έξι γκολ. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, αν δώσεις δικαιώματα στον Ολυμπιακό που είναι μια μεγάλη ομάδα, δεν τα συγχωρεί. Εμείς πλέον κοιτάζουμε το μέλλον και το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε με τον Αρη. Να δουλέψουμε καλά και να κάνουμε το καλύτερο. Δώσαμε χώρους, ανοιχτήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Κοιτάζουμε μπροστά και ότι το καλύτερο.

Εχουμε πολύ καλή ομάδα, κατά τη γνώμη μου, και στο παιχνίδι με τον Αρη θα διεκδικήσουμε μόνο τη νίκη. Εχουμε καλή ομάδα. Το 6-0 ήρθε γιατί κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Ολες οι ομάδες κάνουν ένα κακό παιχνίδι και κοιτάζουμε τη συνέχεια με τον Αρη, που πιστεύω πως θα νικήσουμε.