Γαϊτάνος: "Παρασυρθήκαμε στην επανάληψη"

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

gaitanos1

Ο Στέφανος Γαϊτάνος έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη του και τόνισε πως οι παίκτες του παρασύρθηκαν στην επανάληψη παίζοντας πολύ ανοικτά το γήπεδο. "Δεν στεκόμαστε στο συγκεκριμένο ματς, οι στόχοι μας είναι άλλοι", σημείωσε.

"Το βαρύ σκορ δεν με αποτρέπει να πω καλά λόγια για τον Ολυμπιακό, και για το "διπλό" στην Ευρώπη και για την σημερινή του απόδοση. Συνήθως μετά από παιχνίδι της Ευρώπης οι ομάδες χαλαρώνουν. Ο Ολυμπιακός αντίθετα παρουσιάστηκε σοβαρός και είδαμε το αποτέλεσμα. Δεν στεκόμαστε στο συγκεκριμένο ματς, οι στόχοι μας είναι άλλοι. Απέναντι σε μια τέτοια ομάδα δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε, ωστόσο κόντρα σε άλλες ομάδες είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Μας στενοχωρεί το αποτέλεσμα αλλά δεν κλαίμε. Ήρθε νέος προπονητής στην Βέροια και κοιτάμε μπροστά. Οι παίκτες μου στην επανάληψη παρασύρθηκαν και δεν υπολόγισαν σωστά τι μπορεί να κάνει σε ανοικτό γήπεδο ο Ολυμπιακός.

Όταν χάνεις 2-0 στο ημίχρονο στο Φάληρο, δεν γίνεται να απλώνεις το γήπεδο. Δεν πειράζει όμως, το τρέξαμε το παιχνίδι και στην συνέχεια θα μπορέσουμε να βάλουμε προβλήματα στους επόμενους αντιπάλους μας".