Μίτσελ: Συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

mitsel

Ο Μίτσελ έδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την σωστή νοοτροπία που έδειξαν στο ματς με την Βέροια, τόνισε πως υπάρχει εμπιστοσύνη στην σχέση των δύο πλευρών και παραδέχθηκε πως ο συναγωνισμός τους βοηθάει να γίνουν καλύτεροι.

"Το μήνυμα που στέλνουμε πάντα είναι πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι. Κάναμε μια μεγάλη νίκη στην Ευρώπη, αλλά ήμασταν υποχρεωμένοι να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Κάθε παίκτης ξέρει τι πρέπει να κάνει, είναι όλοι προετοιμασμένοι για να συνεισφέρουν στην ομάδα. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε αυτούς. Ξέρουν πολύ καλά τι τους ζητάμε. Τα λάθη επιτρέπονται, όχι όμως η πρόθεση.

Ο συναγωνισμός βοηθάει και είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Μήτρογλου. Δεν είναι μόνος αυτός όμως αλλά και άλλοι παίκτες που δείχνουν καλύτερη εικόνα σε σχέση με πέρσι. Ο Μήτρογλου έχει ήδη 12 γκολ, χωρίς να υπολογίσουμε αυτά με την Εθνική του ομάδα, αριθμός πολύ μεγάλος.

Έχει τρομερές κινήσεις, όχι μόνο στο σκοράρισμα αλλά πλέον και σε άλλους τομείς του παιχνιδιού. Ότι μπορούσε να σκοράρει ήταν γνωστό, το θετικό είναι πως πλέον είναι ομαδικός και εκμεταλλεύεται και τους συμπαίκτες του. Συμμετέχει στο ομαδικό παιχνίδι. Η διακοπή θα μας κάνει καλό, το χρειαζόμαστε. Έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου... (γέλια). Οι παίκτες μου με κάνουν να νιώθω καλά, το παιχνίδι τους με κάνει να αισθάνομαι όμορφα. Μου δίνει αυτοπεποίθηση.

Όμως πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να μην επαναπαυτούμε. Μετά τον Παναιτωλικό πολλοί νόμιζαν πως τα πράγματα δεν πάνε καλά αλλά δεν ήταν έτσι. Οι παίκτες ματς κάνουν μεγάλη προσπάθεια και υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης. Ένα παράδειγμα είναι και οι στημένες φάσεις, όπου έχουμε δουλέψει πολύ και καταφέρνουμε να πετύχουμε αρκετά τέρματα".