Συντριβή της Βέροιας στο Καραϊσκάκη

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την ήττα χωρίς να μπορέσει να προβάλει αντίσταση, γνώρισε η Βέροια στο Καραϊσκάκη με 6-0. Ο Ολυμπιακός πέτυχε γρήγορα δύο τέρματα και από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πολύ εύκολα.

Στο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός πίεσε στο ξεκίνημα, πέτυχε γρήγορα δύο τέρματα και.θα.μπορούσε να σημειώσει ένα ακόμη αν ο Αναστασόπουλος δεν έκανε την απόκρουση στο πέναλτι του Σαβιόλα. Με την έναρξη του ματς, στο 6' η Βέροια προσπάθησε να αιφνιδιάσει. Είχαμε σέντρα από τα αριστερά του Ντα Κόστα, ο Ρομπέρτο όμως βγήκε προ του Μρντάκοβιτς και έδιωξε.

Από εκεί και μετά άρχισε η πίεση του Ολυμπιακού. Στο 8' ο Μανιάτης επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πήγαινε προς τα χέρια του Αναστασόπουλου, αλλά ο Μήτρογλου έβαλε το πόδι του και την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.  Στο 14' Σσε σουτ του Σαβιόλα έξω από την περιοχή, ο Αναστασόπουλος ενστικτωδώς με τον ώμο έδιωξε. Στο15'  εκτέλεσε φάουλ Χολέμπας, κεφαλιά του Μεντζανί, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 20' Ο Παπάζογλου έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μήτρογλου στο δεύτερο δοκάρι και στην πλάτη του Τζημογιάννη, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας σημειώνοντας το 2-0. Στο 24' είχαμε σουτ του  Σαβιόλα στην κίνηση έξω από την περιοχή, ο Αναστασόπουλος έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε.

Στο 26' η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία. Σε αντεπίθεση, ο Καλτσάς βρέθηκε απέναντι από τον Ρομπέρτο πλάσαρε, αλλά ο Ισπανός γκολκίπερ κατάφερε να διώξει σε κόρνερ. Στο 31' Ο Βάις πέρασε δύο παίκτες από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, ο Καλτσάς με τάκλιν βρήκε τα πόδια του Σλοβάκου και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι.  Ο Σαβιόλα εκτέλεσε το πέναλτι, αλλά ο Αναστασόπουλος έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε.
Στο 33' είχαμε σουτ του Χολέμπας έξω από την περιοχή, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Πριν το τέλος του ημιχρόνου η Βέροια είχε δύο καλές στιγμές. Στο 34' σουτ Μρντακοβιτς από τα αριστερά της περιοχής, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 37' Ο Ντακόστα απέφυγε τον Παπάζογλου μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και επιχείρησε το σουτ, ο Ρομπέρτο όμως έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος στο 55' σε φάουλ Καλτσά από τα αριστερά, ο Ρομπέρτο εκπληκτικά με το ένα χέρι έδιωξε την μπάλα, η οποία κατευθυνόταν στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του. Στο 63' Ο Ολυμπιακός σημείωσε το 3-0. Ο Μήτρογλου έστρωσε στον Φουστέρ, ο Ισπανός από τα αριστερά γύρισε στην καρδιά της μικρής περιοχής, εκεί ο Κάμπελ με πλασέ έστειλε την μπαλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα της Βέροιας. Στο 71' Ο Ολυμπιακός πέτυχε και τέταρτο γκολ. Ο Κάμπελ γύρισε από δεξιά και ο Μανιάτης στην κίνηση με πλασέ έκανε το 4-0. Στο 81' Ο Μήτρογλου πέτυχε και τρίτο γκολ, ανεβάζοντας το σκορ στο 5-0.  Με έξοχο σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας. Στο 83' ο  Μήτρογλου έβγαλε τον Κάμπελ μόνο απέναντι από τον Αναστασόπουλο και με πλασέ έκανε το 6-0.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μανωλάς, Μεντζανί, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης (72' Γιαταμπαρέ), Φουστέρ, Βάις (61' Κάμπελ), Σαβιόλα (67' Σέποβιτς), Μήτρογλου

Βέροια: Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Τζημογιάννης (73' Ζεζίνιο), Μπάρμπας, Οστοϊτς, Μρντάκοβιτς 68' Πλαβούκος), Ντα Κόστα (84' Σεντεμέντες), Αματαντίδης, Αποστολόπουλος, Μπεν.