Σισοκό: «Να εκμεταλλευτούμε την κούραση του Ολυμπιακού»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

sisoko fanela1

Ο αμυντικός της Βέροιας, Μαχαμαντού Σισοκό, μίλησε αποκλειστικά το Novasports.gr και τον Ευγένη Δαδαλιάρα τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται πολύ προσοχή αλλά θα ποντάρουν στην κούραση της ομάδας του Πειραιά για ένα καλό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εάν παίξουμε καλά και είμαστε συμπαγείς ίσως μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός ίσως είναι κουρασμένος και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Εμείς δεν πρέπει να πτοούμαστε απ' τις αλλαγές του Ολυμπιακού και πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την ψυχολογία της ομάδας: «Τα τελευταία δύο παιχνίδια δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Οι φίλαθλοί μας όμως μας εμπιστεύονται και θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα. Η χώρα είναι καλή, πολύ διαφορετική από τη Σκωτία και μου αρέσει να παίζω στην Ελλάδα. Υπάρχουν καλοί παίκτες και αν εξαιρέσεις τον Ολυμπιακό όλες οι άλλες ομάδες είναι λίγο πολύ στο ίδιο επίπεδο».