Περιβαλλοντική ημερίδα για εκπαιδευτικούς

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας (ΚΠΕ) στα πλαίσια των ενημερωτικών δράσεων και εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης σε θέματα Περιβαλλοντικής Αγωγής που αναπτύσσει οργανώνει την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013, ημερίδα που απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς Α/Θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της περιφερειακής ενότητας Ημαθίας με σκοπό την ενημέρωση τους για τα Προγράμματα και Δίκτυα των Κ.Π.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια, από τις 11.00 έως 14.00. και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας καθώς και της περιφερειακής Δ/νσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας.

Από κάθε σχολείο θα συμμετάσχουν έως ΔΥΟ (2) εκπαιδευτικοί-εφόσον δεν παρακωλύεται η εύρυθμη λειτουργία του, οι οποίοι θα έχουν την ευθύνη της ενημέρωσης και της διάχυσης των πληροφοριών που απεκόμισαν στους συναδέλφους του. Ο αριθμός συμμετοχής των εκπαιδευτικών καθώς και οι ώρες υλοποίησης της ημερίδας έχουν καθοριστεί από τη Περιφερειακή Δ/νση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας.

Στο φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών θα λειτουργεί έκθεση με το εκπαιδευτικό και ενημερωτικό υλικό των Κ.Π.Ε. (εκπαιδευτικά τετράδια, πακέτα, αφίσες, ενημερωτικά φυλλάδια).

Η ημερίδα είναι ανοικτή για όσους και όσες επιθυμούν να ενημερωθούν για θέματα ευαισθητοποίησης για το Περιβάλλον, καλών καθημερινών πρακτικών, εκπαιδευτικών προτάσεων μη τυπικής εκπαίδευσης.