Καλωσόρισε νέους και αποχαιρέτησε αυτούς που αποχώρησαν ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ

 dikigorikos silogo

Την μνήμη του προστάτη τους Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου τίμησε σήμερα το πρωί ο Δικηγορικός Σύλλογος και με την ευκαιρία έναρξης του νέου δικαστικού έτους, πραγματοποίησε εκδήλωση προς τιμήν των αποχωρούντων από την ενεργό υπηρεσία και των νεοδιορισθέντων δικηγόρων του Συλλόγου. Το πρωί έγινε Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό Βέροιας και μνημόσυνο των αποβιωσάντων δικηγόρων, συμβολαιογράφων, δικαστικών υπαλλήλων και δικαστικών υπαλλήλων, ακολούθησε αγιασμός στη Λέσχη του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας και αποχαιρετισμός αποχωρούντων και υποδοχή νεοδιορισθέντων δικηγόρων. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χαιρετισμό εκπρόσωπου των νέων δικηγόρων, τη δικηγόρο κ. Βλαχοδήμου Ελευθερία και ομιλία από τη δικηγόρο Μέλλιου Λαμπρινή με θέμα: «Εκσυγχρονισμός και μεταρρυθμίσεις της θεσμικής νομοθεσίας: Η θέση του Δικηγόρου».

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Ζυγουλιάνος αναφέρθηκε στον Βίο του Αγίου και στην συνέχεια αποχαιρέτησε τους δικηγόρους που αποχωρούν και καλωσόρισε τους νέους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης, η δήμαρχος Βέροιας, η πρόεδρος των Πρωτοδικών και ο Αστυνομικός Διευθυντής.

Οι δικηγόροι που αποχώρησαν είναι: Γεώργιος Καπράρας, Δουλκέρογλου Σταυρούλα, Παπαστεργίου Σουλτάνα, Τσιτινίδης Παναγιώτης, Μουρτζίλα Χρυσούλα, Τριανταφυλλίδου Ευμορφίλη.

Οι νέοι δικηγόροι είναι: Γεωργιάδου Μυρτώ, Γκασνάκη Άννα, Μέλλιου Λαμπρινή, Κωνσταντίνου Μαρία, Τάνου Ειρήνη - Χρυσοβαλάντου, Ρούκαλη Μαρία, Κουφογιώτη Αικατερίνη, Βλαχοδήμου Ελευθερίου.