Παπαγιάννης: Να μην μονοδρομηθεί η Μητροπόλεως

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

papagiannis anaplasi

Με αφορμή τη διάχυτη φήμη ότι κάποιοι στο Δήμο Βέροιας σκέφτονται να μονοδρομήσουν την οδό Μητροπόλεως, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Γιάννης Παπαγιάννης προέβη στην κατωτέρω δήλωση:

"Η οδός Μητροπόλεως δεν πρέπει να μονοδρομηθεί ή να στενέψει. Είναι η κεντρική οδική αρτηρία της Βέροιας. Καθότι δεν επαρκούν οι υφιστάμενες δευτερεύουσες οδοί για να παρακαμφθεί η κυκλοφορία πρέπει η οδός Μητροπόλεως να παραμείνει οδός διπλής κατεύθυνσης .

Για να ξαναζωντανέψει το κέντρο πρέπει να σταματήσουν τα κάθε μορφής «παιχνίδια» σε βάρος των πολιτών της Βέροιας. Η καρδιά της πόλης μας, με δεδομένο ότι δεν προβλέφτηκαν στο παρελθόν διανοίξεις άλλων οδών, πρέπει να κτυπά ανεμπόδιστα και δυναμικά.

Η «παραγγελία» από τη δημοτική αρχή άλλης μίας, καινούργιας, κυκλοφοριακής μελέτης, αποτελεί μία αδικαιολόγητη και άσκοπη δαπάνη σε βάρος των πολύπαθων οικονομικών του Δήμου, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να ερωτηθούν οι πολίτες και οι εμπλεκόμενοι τοπικοί φορείς, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τις τρέχουσες ανάγκες και τις διαφαινόμενες προοπτικές. Πρέπει να μην προκαλείται το κοινό αίσθημα και να μην υιοθετούνται πρακτικές αναστάτωσης της βεροιώτικης κοινωνίας, με σκέψεις υλοποίησης μονοδρόμησης της οδού Μητροπόλεως.

Καλώ τους πολίτες της Βέροιας να αντιτεθούν δημοσίως σε ενέργειες που υποσκάπτουν τη δυναμική και το κύρος της πόλης μας".