"Το κάλεσμα", "Θλιμένη Τζασμίν", "Τούρμπο" στο Σταρ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

star kalesma

Αιθ 1 : ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ - THE CONJURING


Ώρες προβολών: 20.00 και 22.00

Η πιο τρομακτική ταινία EVER.. θα αντέξετε να την δείτε;

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΙΜΣ ΓΟΥΑΝ. Σενάριο: ΤΣΑΝΤ ΧΕΪΣ, ΚΑΡΙ ΧΕΪΣ

Ηθοποιοί: ΛΙΛΙ ΤΕΙΛΟΡ , ΠΑΤΡΙΚ ΓΟΥΙΛΣΟΝ , ΡΟΝ ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ , ΒΕΡΑ ΦΑΡΜΙΓΚΑ

Περίληψη: Πριν από το Άμιτιβιλ υπήρξε το Χάρισβιλ. Βασισμένη σε πραγματική ιστορία, η ταινία περιγράφει πώς οι διεθνούς φήμης ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων, Εντ και Λορέιν Γουόρεν, βοήθησαν μια οικογένεια που στοιχειωνόταν από μια σκοτεινή παρουσία, σε μια απομονωμένη φάρμα. Οι Γουόρεν, αναγκασμένοι να πολεμήσουν μια πανίσχυρη δαιμονική παρουσία, βρίσκονται αντιμέτωποι με την πιο τρομακτική υπόθεση της καριέρας τους. Η ταινία, "The Conjuring" είναι εμπνευσμένη από το προσωπικό αρχείο των δαιμονολόγων Εν και Λορέιν Γουόρεν. EXTRA: Πρωταγωνιστούν η υποψήφια για Όσκαρ Βέρα Φαρμίγκα ("Up in the Air," "Orphan") και ο Πάτρικ Γουίλσον ("Young Adult," "Prometheus") στους ρόλους των Λορέιν και Έντ αντίστοιχα. Μαζί τους, ο Ρον Λίβινγκστον ("Band of Brothers " του HBO) και η Λίλι Τέιλορ ("Public Enemies", "Six Feet Under"), στους ρόλους των Ρότζερ και Κάρολιν Πέρον (τους κατοίκους της φάρμας).

Αιθ 1 : ΘΛΙΜΜΕΝΗ ΤΖΑΣΜΙΝ (BLUE JASMINE)

Ώρες προβολών: 19.45 και 22.00

Σενάριο/Σκηνοθεσία: ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ

Ηθοποιοί: ΚΕΙΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ , ΑΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΙΝ , ΠΙΤΕΡ ΣΑΡΣΓΚΑΑΡΝΤ , ΤΣΑΡΛΙ ΤΑΧΑΝ.
Περίληψη: Μεγάλη μυστικότητα τηρείται γύρω από τη νέα ταινία του Γούντι Άλεν. Αυτή τη φορά μακριά από την Ευρώπη και με γυρίσματα στη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο, ο αγαπημένος σκηνοθέτης βάζει στο κέντρο του φακού του την Κέιτ Μπλάνσετ ως μια μοντέρνα νοικοκυρά στα πρόθυρα μιας μεγάλης κρίσης. Η ταινία που όλοι περιμένατε..

Αιθ 2 : Turbo (στα Ελληνικά)

Ώρες προβολών: σε απλή προβολή 18.00

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: , ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ , ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΙΚΑΣ , ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ , ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ , ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ , ΧΡΥΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ , ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ , ΠΟΠΗ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ , ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ. Περίληψη: Μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, ο Τούρμπο αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις που του επιτρέπουν να κινείται με απίστευτη ταχύτητα. Τότε ξεκινά ένα υπέροχο ταξίδι, με σκοπό να προσπαθήσει να φτάσει στο δικό του άπιαστο όνειρο: να συμμετάσχει σε έναν αγώνα ταχύτητας απέναντι στον περιβόητο Γκυ Γκανιέ. Με τη βοήθεια των πιστών φίλων του, ο Τούρμπο ως απόλυτο αουτσάιντερ θα αποδείξει ότι κανένα όνειρο δεν είναι ακατόρθωτο και πως όλοι όσοι έχουν όνειρα μπορούν να τα πραγματοποιήσουν. EXTRA: Από τους δημιουργούς της "Μαδαγασκάρης" και του "Kung Fu Panda" έρχεται το "Turbo" μια κωμωδία υψηλών ταχυτήτων, με πρωταγωνιστή τον Τούρμπο, ο οποίος ονειρεύεται να γίνει, μια μέρα, το γρηγορότερο σαλιγκάρι του κόσμου.

Metropolitan Opera, Eugene Onegin, του Tchaikovsky Σάββατο 5/10

Η Metropolitan Opera του Ομίλου Antenna, επιστρέφει με νέες υπερπαραγωγές σε ζωντανή σύνδεση από την Metropolitan Opera house της Νέας Υόρκης με εικόνα HD και ήχο Dolby Digital για ακόμη μια χρονιά στο Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας.

Περιγραφή: Η φημισμένη αγγλίδα σκηνοθέτης Deborah Warner και η νέα παραγωγή της στη ρομαντική τραγωδία Ευγένιος Ονιέγκιν του Tchaikovsky με διευθυντή ορχήστρας τον Valery Gergiev. Η Anna Netrebko ανοίγει την τρίτη συνεχή σεζόν της στη Metseason με το ντεμπούτο της στον ρόλο της Τατιάνας, της αφελούς ηρωίδας του κλασικού μυθιστορήματος του Πούσκιν.

Ο Mariusz Kwiecien ενσαρκώνει τον γεμάτο αυτοπεποίθηση ομώνυμο ήρωα σε μια λαμπρή ερμηνεία που έχει δώσει σε πολλές λυρικές σκηνές του κόσμου, και ο Piotr Beczala επαναλαμβάνει την εξαιρετική ερμηνεία του στον ρόλο του Λένσκι, του φίλου του Ονιέγκιν που γίνεται αντίπαλός του.

Στην κριτική της για την παραγωγή της Warner, η Sunday Telegraph επαίνεσε το «μίγμα εφιαλτικών οπτικών και συναισθηματικών εντυπώσεων: μπαίνοντας απ' ευθείας στον πυρήνα του έργου, "η Warner" δείχνει πώς ο Ονιέγκιν αφορά ταυτόχρονα δύο συγκρουόμενες ρωσικές κοινωνίες τον αγροτικό επαρχιωτισμό και την κοσμοπολίτικη παρακμή και τρεις χαραμισμένες ζωές».

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA
Όλο το πρόγραμμα του κινηματογράφου, καθώς επίσης trailer, reviews, και προσφορές στο www.cinemastar.gr