Ψυχαγωγία, αθλητισμός με Πυγμή και ΤαεΚβοΝτο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΠΟΡ

pigmi summer1

Μετά από ένα δυναμικό και πλούσιο σε δράση καλοκαίρι , με 8ήμερη κατασκήνωση, πεζοπορία στον Όλυμπο και εκδηλώσεις που εδραιώνουν την πολυμορφία της δράσης του συλλόγου, ξεκίνησε η νέα αθλητική περίοδος για όλα τα τμήματα υποδομής του ολυμπιακού αθλήματος ΤαεΚβοΝτο στον βεροιώτικο σύλλογο.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα του Σεπτέμβρη, νεαροί αθλητές έσπευσαν για προπόνηση , ενώ τα μέλη της φετινής αγωνιστικής ομάδας, γυμνάζονται ανελλιπώς δύο – και τρεις φορές την εβδομάδα πριν την πρωινή έλευση στα σχολεία τους.

Με κάποιες αλλαγές και προσαρμογές στα ωράρια των τμημάτων, οι προπονήσεις Ταεκβοντο συνεχίζονται στην αίθουσα Δ5 του κλειστού γυμναστηρίου Φιλίππειο καθώς και στην αίθουσα προπόνησης της Πυγμής, στην Αγίου Γεωργίου 4 , (πλατεία Αγίου Αντωνίου), όπου στεγάζονται τα γραφεία του συλλόγου και από τα οποία μπορεί κανείς να πληροφορηθεί λεπτομέρειες για τη λειτουργία , τις δραστηριότητες και τα τμήματα εκγύμνασης Ταεκβοντο.

Εν όψει της νέας αυτής αθλητικής περιόδου που ξεκίνησε με νέες διαδρομές, νέους στόχους, νέες προσδοκίες, το διοικητικό συμβούλιο & οι προπονητές εύχονται σε όλους τους αθλητές καλή συνοδοιπορία, με πολύ αθλητισμό, ποιοτική ψυχαγωγία, αγωνιστικές επιτυχίες μα πάνω απ' όλα δυνατά, υπέροχα βιώματα & πολύτιμες εμπειρίες.

Τα στοιχεία αθλητικού συλλόγου :

Α.Σ.Πυγμή Βέροιας, Αγ.Γεωργίου 4 (Πλ.Αγ.Αντωνίου) Τ.Κ.: 59100 Βέροια,
Τηλ.-Fax: 23310 20868,61860
Κινητό: 6974700132 * 6972846291 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Facebook: Πυγμή Βέροιας (με ελληνικούς χαρακτήρες)