«Τα Ραδίκια Ανάποδα» στη Νάουσα στις 5, 6 Οκτωβρίου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΘΕΑΤΡΟ

radikia 4

Ο Σύλλογος Θεάτρου και Πολιτισμού «Επί Σκηνής» παρουσιάζει την κωμωδία «Τα Ραδίκια Ανάποδα» με τον Ναουσαίο Γιώργο Γαλίτη στις 5 και 6 Οκτωβρίου στις 21:15 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Ο Γιώργος Γαλίτης επιστρέφει μετά από 25 χρόνια στη γενέτειρά του. «Τα Ραδίκια Ανάποδα» έρχονται για δύο μοναδικές παραστάσεις έπειτα από δύο ιδιαίτερα επιτυχημένες σεζόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Λίγα λόγια για το έργο: αυτά.

Λιγότερα λόγια για το έργο: «Τα Ραδίκια Ανάποδα» είναι ένας κωμικός μονόλογος με δεκατρείς ρόλους. Δεκατρείς κωμικοί επικήδειοι που και νεκρούς ανασταίνουν!

Tους ρόλους έχει γράψει, τους κλαίει, τους οδύρεται μα και τους υποδύεται ο αξιομακάριστος Γιώργος Γαλίτης.

Σκηνοθετεί με σπαραγμό ψυχής ο αείμνηστος Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Την παράσταση έχουν τιμήσει με την απουσία τους: σύσσωμη η Ελληνική Κυβέρνηση, ξένοι ηγέτες, εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, πλήθος κόσμου, ο Γιωρίκας κι ο Κωστίκας, δύο ξανθιές, ο Μπόμπος, ο Τοτός -μαζί με τη δασκάλα του-, ένας Έλληνας, ένας Γερμανός ένας Γάλλος και ένας κανίβαλος, ο λαγός, η χελώνα και το λιοντάρι, ένας ελέφαντας κι ένα μυρμήγκι, ένας μεθυσμένος κι ένας μπάρμαν, ο Μπάτμαν, ο Σπάιντερμαν, ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, ο Καραγκιόζης φούρναρης, ο Χατζηαβάτης, ο Βελιγκέκας, ο Μιρικόγκος, ο Μεγαλέξανδρος και το καταραμένο φίδι, κι αυτός με τη μεγάλη μύτη «Ουίκ τριαλαριλαρό, θα το πω στη μαμά μου».

Και τα ερωτήματα παραμένουν:

Τι κοινό έχει ένας ράπερ και ένας στρατηγός; Ένας Κρητικός και ένας μάγειρας; Ένας πολιτικός και μια χήρα εφοπλιστή; Ένας ηγούμενος και ένας κλέφτης; Και η απάντηση επίσης: Μα φυσικά, όλοι τους έχουν δει «Τα Ραδίκια Ανάποδα».

Δείτε «Τα Ραδίκια Ανάποδα» και ελπίζουμε να πεθάνετε... απ' τα γέλια.

Ζωή σε λόγου σας.

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη του Δήμου Νάουσας.
Τιμή εισιτηρίων: 10€
μαθητών, φοιτητών, συνταξιούχων και ανέργων: 5€
Προπώληση εισιτηρίων: café CITY και πριν την έναρξη των παραστάσεων