Γλίτωσε το...έμφραγμα στο φινάλε η Νάουσα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

naousa

Στις καθυστερήσεις του αγώνα γλίτωσε την εντός έδρας ήττα η Νάουσα. Με τέρμα του Νικόλτση στο 93', ισοφάρισε τον Μαχητής Τερψιθέας σε 1-1 και πήρε τον βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους Ναουσαίους στο 25' όταν ο Κρεβατάς με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1. Η Νάουσα πίεσε από εκεί και μετά, είχε αρκετές αξιόλογες τελικές προσπάθειες αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Σε μια από αυτές, σε σουτ του Κεφαλά στο 29', οι γηπεδούχοι ζήτησαν γκολ υποστηρίζοντας ότι η απόκρουση του τερματοφύλακα έγινε από μέσα αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στην επανάληψη η Νάουσα είχε τον έλεγχο, έφτασε αρκετές φορές σε φάσεις εκτέλεσης αλλά οι προσπάθειες των παικτών της δεν βρήκαν δίχτυα. Στις καθυστερήσεις, ο Νικόλτσης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-1.

ΝΑΟΥΣΑ: Σιμψερής, Συμπεθέρης, Αργυρίου, Περηφανόπουλος, Πέικος, Αβραμόπουλος, Παπατάνος (63' Παπαδής), Κεφαλάς (71' Μουρίκι), Μπενίσκος Νικόλτσης, Ρέτζιας (63' Πούπης)

Μαχητής Τερψιθέας: Μπρέλλας, Ντούγκος (72' Πιλλολάρι), Παγκαρλιώτας, Μπουροζίκας, Φλώρος, Παυλόπουλος, Κυριάκος, Μόλας, Σαββίδης (57' Μάτος), Μαλάκος (86' Βλησαρούλης), Κρεβατάς