Ψυχρολουσία στο Μακροχώρι

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

makroxori kimi2

Ψυχρολουσία γνώρισε την Κυριακή το απόγευμα το Μακροχώρι. Στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι, έχασε από την Κύμη με 0-2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος. Αξιοποίησαν τις δυο ευκαιρίες που τους δόθηκαν κι έβαλαν τους Μακροχωρίτες με την πλάτη στον τοίχο. Στο δεύτερο μέρος, το Μακροχώρι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά η υπεροχή του ήταν φλύαρη και άκαρπη. Δεν κατόρθωσε να απειλήσει την άμυνα των φιλοξενουμένων και οδηγήθηκε στην ήττα.

Στο πρώτο μέρος, η Κύμη είχε την εδαφική υπεροχή και στο 27’, στην πρώτη της ευκαιρία, εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος των γηπεδούχων. Ο Συμεωνίδης προσπάθησε να διώξει κι έπιασε αέρα, η μπάλα έφτασε στον Κεμαβόρ και αυτός με σουτ στην κλειστή γωνία του Σταματέλου έγραψε το 1-0. Πριν συνέλθουν οι γηπεδούχοι από την ψυχρολουσία, η Κύμη διπλασίασε τα τέρματά της. Οι παίκτες των φιλοξενουμένων συνεργάστηκαν όμορφα έξω από την περιοχή του Μακροχωρίου, η μπάλα έφτασε στον Φαρούκ και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το 0-2 το Μακροχώρι πίεση και απείλησε δυο φορές. Στο 37’ μετά από φάουλ του Πιέτρα, ο Τζεϊρανίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 39’ νέα κεφαλιά από κοντά, αυτή την φορά από τον Σαρηγιαννίδη, πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο τεχνικός του Μακροχωρίου έριξε στο ματς και τον τραυματία Καφέ αλλά η εστία της Κύμης κινδύνευσε μόνο μια φορά. Στο 54’ ο Συμεωνίδης έκανε την σέντρα, ο Σαρηγιαννίδης έκανε το πλασέ από κοντά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Από εκεί και μετά, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν. Η Κύμη είχε άλλη μια καλή στιγμή. Στο 81’ ο Πασκούλεφ μπήκε στην περιοχή από αριστερά αλλά το σουτ που πραγματοποίησε πέρασε λίγο άουτ.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Σταματέλος, Γ. Ηλιάδης (32’ Τζεϊρανίδης), Ποζίδης (65’ Βούλγαρης), Συμεωνίδης, Σαλέπης, Ελευθεριάδης, Ηλιάδης Α., Πιετρά, Γεωργίου (56’ Καφές), Τσακαλίδης, Σαρηγιαννίδης.

ΚΥΜΗ: Πάμος, Κόκκος, Κοκκαλάς, Καρατζάς, Γεωργουδάκης (61’ Κραβαρίτης), Τσιάτσιος (88’ Καρλής), Φωτιάς, Δήμου, Κεμαβόρ (70’ Μήτρου), Φαρούκ, Πασκούλεφ.